Vaaleanpunaista kotiin

Meillä on olkkarissa ollut jo pidempään mustavalkoiset tyynyt ja sitten tehosteena hieman keltaista. Jotenkin näin kevään korvilla sitä aina kaipaa jotain keväistä päivitystä myös kotiinkin ja tyynyillähän se onnistuu superhelposti! Olkkariin tilasin sitten h&m:lta muutaman uuden pellavatyynynpäällisen hempeän vaaleanpunaisena ja sohvan sävyihin sopivana harmaana. Liukuvärjätyt harmaat tyynynpäälliset olivat mielestäni tosi kauniita ja näitä on ollut valikoimissa myös vaaleanpunaisena, harmi kun ne olivat ehtineet jo loppua!

Samalla kertaa tilasin hyllylle kaksi vaaleanpunaista maljakkoa, nekään eivät hinnalla pilattuja olleet ja pyöreät muodot näyttävät jotenkin hurjan söpöiltä. Henkkamaukalla on nykyään muutes tosi kivasti stailattuja nuo koti-malliston kuvat! Näitä samoja maljakoita oli valikoimissa useassa eri pastellinsävyisessä värissä.

Tässä vielä vaaleanpunaisia tuotekuvia h&m:n valikoimista. Astiapuolella oli aika kivoja nuo roosan sävyiset mukit ja lautaset. Ai juu ja vinkkinä, että tuolla lastenhuone-kategoriassa oli uutuuksissa tuollainen talohylly hintaan 19,90e. Samaa oli myös pienempänä versiona, aika kivat ja paljon edullisemmat kuin originaalit ferm livingin.

kuvat:www.hm.com

Niin ja tänäänhän on sitten julkistettu myös tuo mini rodinin toinen erä ja tässä muutama kuva mitä sieltä löytyy. Aika kivoja kuoseja minun mielestäni! Kattava valikoima rodineita on saapunut myös babyshoppiin ja NiiloIloon, käykäähän kurkkaamassa!
*sisältää mainoslinkin

kuvat:www.minirodini.com
  • Hansuli
    7.3.2014 at 19:02

    H&M:n home-tuotteista löytyy kyllä ihanuuksia järkevään hintaan, Kuopiossa on ihan liikekin. Sitä ei voi ohittaa samalla, kun käy siellä Ikeassa 😉

Lue lisää