Välikausivinkki viikonlopulle

Mikäli välikausivaatteiden hankinta on vielä edessä niin vinkiksi, että
Stockmannilla on nyt kanta-asiakkaille –20% alennuksessa välikausihaalarit sekä -takit. Tämän kuun ajan verkkokaupasta on myös ilmainen postitus. Tuolta löytyi nyt molo kidsin sekä ticketin välikausivaatteita, bogilta taas kivoja trikoisia asusteita.

Naistenpuolella on myös muutama kiva juttu alennuksessa. Tuota Cristelle&Co nahkajakkua olen ihaillut monet kerrat eri värissä vain ja nyt se sattui olemaan myös alehinnalla, joten tilasin kokeeksi semmoisen itselleni. Niitä aikaisemmin postaamiani Vilan trenssejä kävin sovittamassa ja jotenkin malli ei kuitenkaan ollut itselleni se paras, joten jäivät kauppaan. Kantisalessa on myös mm. peakin kevätparkatakki sekä Henri Lloydin raitapaita.

Lasten kanta-asiakastuotteet pääset kurkkaamaan tästä ja naisten tästä. urheilupuolen alejutut löytyy täältä.

* Postaus sisältää mainoslinkkejä Stockmannille

    Lue lisää