Vielä vähän alekoodista

Eilen vinkkasin tuosta Stockmannin alekoodista, jolla sai -20% alennusta yhdestä tuotteesta. Myöhemmin kun testasin, niin toinen koodi antoikin alennuksen ihan kaikista ostoskorin tuotteista ja sama koodi käy niin aikuisten kaikkiin vaatteisiin, laukkuihin ja kenkiin kuin lastenkin vastaaviin. Myös kaikista kodinsisustustuotteista sai tuon alen. Koodi on ihan hyvä ainakin noihin hintavempiin merkkituotteisiin, mutta koska postitus on nyt ilmainen, niin voi sen hyödyntää huoletta johonkin edullisemaankin hankitaan.

Itse en tilannut kuin lastenpuolelta Eeville kauniit pitsishortsit ja topin sekä Aatulle kesäksi beigen lippiksen. Vagabondin omia suosikkimallejani näytti olevan myös juuri tullut; poppy avokasta kauniissa tummansinisessä ja konjakissa värissä ja niitä nahkaisia cortona lenkkareita useammassa värissä. Lisäksi bongasin yhden kauniin brenta mallin tennareista. Itse en yleensä käytä juurikaan korkkareita, mutta nuo poppy avokkaat ovat olleet tosi hyvät jalkaan ja niitä minulla onkin useammassa värissä. Viime keväänä ostin nuo cortonat ja niitä olen kanssa pitänyt paljon, noita molempia malleja voin siis lämpimästi suositella.

Katsoin nyt tuota lastenpuolta vähän tarkemmin ja keräsin niistä vielä omat suosikkini. Babypuolella oli mielestäni tosi ihania vaatteita ja Mayoralin kesävaatteet etenkin pistivät silmään. Marimekon printeissä on kivan kesäiset värit ja Reiman keltainen takki näyttää myös aika ihanalta. Kenkäpuolella nuo reiman välikausikengät olivat positiivinen ylläri, vaikuttavat ainakin tosi tukevalta mallilta! Mini rodinin vaatteita tuolla oli kesämallistosta myös jonkin verran ja tosiaan kaikista nettikaupan tuoteista saa -20% alennuksen koodilla STCOM2314

Verkkokauppaan pääset tästä ja koodi syötetään sinne ostoskoriin ja alennus näkyy kun kirjaudut kanta-asiakastunnuksillasi sisään.

Caprit // takki // paita // huppari // farkut //

*Postaus sisältää mainoslinkkejä
 • Anonyymi
  10.3.2014 at 19:42

  Kiitos vinkistä Vagabondin konjakin väriset avokkaat ja lapselle kengät myös lähtivät tilaukseen.

  • Sini
   11.3.2014 at 21:01

   Kiva kun tästä oli hyötyä. Ne konjakinväriset onkin hyvät kun menevät niin monen asun kanssa!

 • Anonyymi
  11.3.2014 at 15:47

  Kiitokset vinkistä. Normaalista en Reiman haalareista tykkää, mutta tuo vaaleanpunainen oli pakko hankkia 🙂

  • Sini
   11.3.2014 at 21:02

   Se on kyllä tosi suloinen. Jos minulla olisi vielä pikkuinen tyttövauva niin tuollaisen hankkisin ehdottomasti!

Lue lisää