Zalando lounge

Oletteko jo tutustuneet Zalando loungeen? Kyseessä on siis Campadren tavoin toimiva sivusto, johon tulee myyntiin aina muutamaksi päiväksi merkkituotteita jopa -75% alennuksella. Itse liityin tuohon muutama viikko sitten ja muutaman kerran olen bongannut jo ihan hyviä kampanjoita niin aikuisille kuin lapsillekin.
Sivustolle täytyy rekisteröityä ensin nähdäkseen voimassa olevat ja tulevat kampanjat ja rekisteröitymään pääsee tästä. Rekistereöityminen ei tietenkään maksa mitään ja sen jälkeen sähköpostiin tulee tieto uusista kampanjoista ja sivuilla on myös mahdollista laittaa muistutus tiettyjen kampanjoiden kohdalle.
Nyt tuolla alkoi juuri adidaksen kampanja, josta löytyy niin treenivaatteita, ulkoiluvaatteita kuin kenkiäkin hyvillä aleprosenteilla. Lisäksi kampanjoissa on mm. Lacosten tuotteita, asusteita useilta eri merkeiltä (laukkuja, huiveja, aurinkolaseja) ja hetki sitten oli mm. superfitin lasten kenkäkampanja.
Onko teistä joku jo tilannut tuolta jotain? Menikö kaikki ihan ok?

* Postaus sisältää suosittelijalinkin

 • Tuuli
  14.3.2014 at 17:57

  Olen tilannut muutaman kerran, viimeisimpänä ihania Richterin kenkiä lapsille superedullisesti 🙂 Kaikki on aina mennyt hyvin, mitä nyt toimitusaika on ihan yhtä pitkä kuin Campadrellakin.

 • Kati (Ei ihan vielä)
  15.3.2014 at 05:56

  Olen tehnyt pari tilausta ja kaikki meni hyvin. Palautuksesta tai reklamaatiosta ei ole kokemusta. Ekalla kerralla tilaus tuli todella nopeasti, toisella kerralla tilausta täytyi odottaa kuukauden päivät. Zalandon Lounge toimii vähän samalla periaatteella kuin Campadre eli lähettävät tilatut tuotteet vasta kampanja-ajan päätyttyä.

 • Anonyymi
  17.9.2017 at 14:25

  Täytyykin tutustua! Olen yleensä vain ostanut suoraa verkkokaupasta ja hommannut zalandon alennuskoodin täältä http://tarjoushaukka.fi/alennuskoodi/zalando/ tosin ne on yleensä vaan jotain 10% luokkaa.

Lue lisää