gugguu ja kesä

Gugguu lähetti lapsille kivan pienen paketin, jossa oli muutamia maistiaisia tulevan kesä mallistosta. Kesämallisto on lähes kokonaan jo tullutkin heidän verkkokauppaansa, mutta vielä joitain tuotteita on matkalla esimerkiksi kesäjumpsuitteja ym. Naistenmalliston vaatteita sai ennakkotilata tuossa jonkin aika sitten omien väritoiveiden mukaisesti ja tilasinkin itselleni sielä pari vaatetta, toivottavasti kokoarvio osui niissä oikeaan. Laitan tänne niistäkin muutamia kuvia kunhan saapuvat meille asti.

Gugguun trikoovaatteita meillä on ollut molemmilla muutama ja olen ollut niihin tosi tyytyväinen. Materiaali on napakkaa ja kestää pesut hyvin, mustat ovat pysyneet mustina eikä mustavalkoisissakaan vaatteissa ole värit sekoittuneet. Yksi kokemus reklamaatostakin on takana kun tuotteessa olikin ompeluvirhe. Reklamaatio sujui tosi hyvin ja sain muutamassa päivässä uuden paidan tilalle.

Itse pidän vaatteiden leikkauksista ja väreistä ja tietysti siitä, että ainakin meillä ne muutamat vaatteet ovat kestäneet kovaakin kulutusta. Collegevaatteita meillä ei ole koskaan ollut ennen näitä shortseja, joten niistä en osaa enempää kertoa. Trikoopantsit ajattelin vielä ostaa Aatulle kun lisää kokoja tulee taas varastoon.

Aatulla kuvassa mustat collegeshortsit koossa 98 sekä oranssi unisex hihaton koossa 104. Meillä on gugguun alaosissa aikaisemmin ollut pienempi koko kuin yläosassa kun paidat ja topit ovat mielestäni vähän kapeahkoa mitoitusta. Nytkin näytti ihan nappiin osuvan nämä samat koot uusissakin kesätuotteissa. Shortseissa on hauskat isot taskut sivuilla, niihin on hyvä jemmata kaikkia aarteita!

Eevillä on musta tulppaanihame koossa 116 ja oranssi spaget toppi samassa koossa. Hame oli yllättävän kapea vyötäröltä ja meillä yleensä joudutaan kaikkia housuja ja hameita kuromaan umpeen, mutta tämä oli ihan sopiva eikä kiristää itseasiassa voinutkaan yhtään. Kannattaa ottaa siis huomioon kokoja miettiessä. Hameessa on myös sivulla taskut ja kauniita laskoksia myös. Materiaali hameessa on samaa trikoota kuin yläosissakin.

Meidän sovitustuokiossa oli aika hulvaton meno ja laitetaan muutama tilannekuva vielä tähän loppuun ettei mene liian vakavaksi 🙂

Miltäs gugguun kesä vaikuttaa? Kaikkia kuvien tuotteita on saatavina muutes useammassa värissä mm. kesäisen keltaisena!

Mukavaa viikkoa!

 • Vauhtivekaroiden äiti
  7.4.2014 at 04:43

  Tosi kivoja! 🙂

  • Sini
   7.4.2014 at 17:02

   Niin on!

 • Jonna
  7.4.2014 at 06:38

  Kivoilta vaikuttavat! 🙂 Itse tykkään kovasti vaatteiden tyylistä ja värimaailmasta ja kohta on meille äideillekin mageita vaatteita 😉

  • Sini
   7.4.2014 at 17:02

   Niinpä, mäkin odotan innolla niitä naisten huppareita ja housuja!

 • Anonyymi
  7.4.2014 at 16:07

  Olisi kiva kuulla välillä kuvioita teidän arjesta…miten lapset viihtynyt hoidossa – päiväkoti?, mikä oli haastavinta, mitä siinä illan aikana ehtii tekemään ja vinkit kehiin 😉 mitkä asiat helpottavat perusarkea? Vaatteetkin on joo kivoja ja piristävät arkea, mutta välillä jotain muuta 🙂

  • Sini
   7.4.2014 at 17:04

   Moi! Arkujutut on kyllä jäänyt oikeastaan kokonaan, ennen tuli enemmän kirjoiteltua kaikesta lasten kehityksestä ja arjen haasteistakin. Olen ajatellut, että meidän arki on niin tavallista, että ei siitä oikein juttua irtoa tai sitten ketään ei kiinnosta lukea 🙂 Mutta ilman muuta siis voin kirjoitella siitäkin!

  • Anonyymi
   7.4.2014 at 19:39

   muakin kiinnostaa arki, päiväkotihommat,arki-illat, ym:) itsellä opiskelujen pariin paluu syksyllä 4 kotiäitivuoden jälkeen,haikeaa mutta samalla innokkaana odotan uutta arkea 🙂 lapset nyt 3,5v ja kohta 1,5v 🙂

   miraaz

  • Sini
   7.4.2014 at 21:59

   Muistan tuon tunteen miraaz, samaan aikaan haikeaa ja jännittävää! Koitanpa kirjoitella meidän arjestakin sitten enemmän!

Lue lisää