KESÄFARKUT

Kesään kuuluu ehdottomasti revityt farkut! Ne näyttää hyvältä niin raitapaidan, nahkatakin, löysän t-paidan kuin siistimmän topinkin kanssa. Ja sopivat kaikkien kenkienkin kanssa, mulla tietysti jalassa tennarit. Erityisen kivoilta nämä vaaleat farkut näyttäisivät kevään trendikenkien eli valkoiset korkkareiden kanssa. Mietinkin jo, että pitäisiköhän kaappiin hankkia kuitenkin yhdet ihan oikeatkin korkkarit, kiilakorollisia vagabondeja ei nyt lasketa niiksi.

Kuvissa näkyvät kesäfarkut löysin itselleni sielä meidän reissusta Bershka-liikkeestä ja tummat versiot tilasin tuolta gina tricotilta. Kesäistä vaatetta saankin taas pakata matkalaukkuun kun suuntaan viikonlopuksi Saksaan Frankfurthiin ja sinne on luvattu ihan mukavia +20 asteen kelejä. Viime hetken matkavinkkejä otan mielelläni vastaan teiltä Frankfurtin kävijöiltä! Tällä hetkellä vain makaan kuumeessa sohvan pohjalla, joten toivotaan, että tämä flunssa helpottaa perjantaihin mennessä!

Kuvissa näkyvät conssin tennarit muuten alessa täällä.

Kokosin tähän muutamia samantyylisiä farkkuja, kuvissa olevat löytyy h&m:n valikoimista täältä ja Gina tricotin valikoimista täältä. Henkkamaukalla on nyt heidän sivuilla myös hyvä alekoodi, eli saa -30% alennuksen yhdestä tuotteesta koodilla 1605.

 • Vauhtivekaroiden äiti
  23.4.2014 at 12:10

  Täällä ollaan myös kevätflunssan kourissa, pikaista paranemista teillekin päin!

  Kivat farkut! 🙂

  • Sini
   23.4.2014 at 15:05

   Voi ei!Paranemisia myös sinne!

 • Eppusen kaapilla
  23.4.2014 at 12:22

  Kivat Conssit! <3 🙂

  • Sini
   23.4.2014 at 15:05

   Noi on huiput, vähän erilaisemmat!

 • Sara // Housefive
  23.4.2014 at 14:47

  Hauska tuo reppu, mä oon just huomenna suuntaamassa ostamaan isoa Kånkenia käsimatkatavaroiksi/Fionnin koulurepuksi. Onko tuo sellainen läppärimalli, missä pehmustetut olkaimet? Sitä tässä mietin ja burgundia väriksi. Ja samaa mieltä farkuista: revityt on ihan ykköset kesäfarkut. Mä voisinkin yhdet vanhemmat itse tuunailla kulutetuiksi…

  • Sini
   23.4.2014 at 15:07

   Se onkin varmaan hyvä reppu kouluun! Tuo mun oma on se ihan tavallinen malli ei ei pehmustettuja olkaimia. Varmasti ne pehmustetut on kyllä paremmat. Se burgundi on aika ihana väri! Mulla olis kanssa tuolla vanhoja farkkuja, jotka pitäisi "tuhota" tai siis tuunata 😀

 • Anonyymi
  23.4.2014 at 14:49

  Mageet sun farkut! 🙂 Mun on kans tarkotus ostaa kesäks revityt farkut. Just niin siistit Conssien kans.

  Parane pian ja mukavaa reissua! 🙂

  -Elina-

  • Sini
   23.4.2014 at 15:07

   Molemmat kyllä kuuluu ehdottomasti kesään! kiitos, lääkkeiden voimalla tässä porskutetaan 🙂

 • Mammis
  23.4.2014 at 18:14

  Mää olen vissiin liian vanha 😀 En ole koskaan käsittänyt mitä ideaa on ostaa valmiiks rikkinäinen vaate! Sun takki on kyllä tosi hyvännäköinen.

Lue lisää