LAPSIMESSUT

Terkkuja lapsimessuilta! Eevin kanssa vietimme viikonlopun Etelä-Suomessa mummulassa ja lauantaina kävimme pyörähtämässä myös tuolla lapsimessuillakin. Tässä kuvasaldoa messutunnelmista, osalla näytteilleasettajista löytyy myös oma verkkokauppa ja siellä ainakin joillain oli myös noita messutarjouksia myös. Laitan kuvien alle linkit jos haluatte kurkata tarkemmin! Facebookista bongasin myös babyshopin alekoodin, jolla saa -20% alennuksen kaikesta, sen lisäsin vielä tuonne postauksen loppuun.

 Lähtötunnelmissa

Lumoan esitteli messuilla uuden lastevaatemallistonsa ja kävin vähän kurkkaamassa miltä vaatteet vaikuttivat. Materiaali oli ainakin ihanan pehmeää ja joustavaa, heiltä löytyy myös naistenvaatteita sekä kauniita koruja.

 

Kids Design Blockissa oli vaikka mitä herkkuja! Edustettuna oli nuo ylläolevassa kuvassa näkyvät merkit ja täältä tein lastenhuoneeseen myös yhden kivan löydön.

Aarrekidit -20% alessa messutarjouksena. Uusi kesäkuosi näytti livenä tosi söpöltä, kivan hempeät värit verrattuna vanhoihin mallistoihin.

Itse olin iloinen kun löysin fabricfarmin tuolta messuilta. Olin nimittän muutama viikko sitten juuri heidän nettikaupassaan ihaillut mustavalkoista säkkituolia lastenhuoneeseen. Säkkituolia en valitettavasti messuilla bongannut, mutta samaa kuosia oleva säilytyspussikka lähti mukaan hyvällä -50% alella.

Eevi kävi kokeilemassa samaisella kojulla myös miltä radiojuontajan ammatti tuntuisi. Paikalla oli siis lasten oma radio ja tuntui olevan ainakin meidän tytön mielestä tosi siisti ammatti tuo radiojuontaja!

Kaverikuvassa käytiin Juniorion juontajien kanssa…

Mainio merkin vaatteet ja Luonan kalusteet olivat yhdistetty samaan kojuun. Voi että tuo Luonan talonaulakko vei sydämeni ihan täysin!

Blaan linnut, heillä on hyvät alet käynnissä myös tuolla verkkokaupassa.

Gugguun kojulla riitti väriä!

Elodie Detailsin uudet mustavlkoiset tuotteet olivat mielestäni tosi ihania. Iso säilytyspussukka näytti olevan todella suosittu, elodien tuotteita saa myös sillä postauksen lopussa olevalla alekoodilla täältä 

Kaverille kans kojun ympärillä riitti myös vipinää! Heillä on valikoimissaan väritettäviä vaatteita sekä muita tuotteita ja vesiliukoisten värit lähtevät pesussa hyvin pois joten vaatteet voi värittää aina uudestaan! Itse ajattelin hankkia meille tuollaisen väritettävän pöytäliinan heti kun suurempia kokoja on saatavilla.

Eevin mielestä kivointa oli käydä tuolla lasten kokkikoulussa. Siellä lapset saivat koristella keksejä ja lopuksi heillä oli pienet mehukutsut.

Pop up kemujen koju oli ihana! Toinen toistaan kivempia juhlatuotteita ja meille ostinkin tulevia synttäreitä silmälläpitäen aikamoise satsin kaikkea.

Pienet askartelijat puuhissaan. Messuseurana meillä oli Eppusen kaapilla blogista tutut tyypit!

Mitäs sitten tuli ostettua? Molemmat lapset saivat uudet pyöräilykypärät, itselleni ostin kiddo lehden ja Aatulle mehujehun sekä lapsille.comin kojusta puisen sirkussetin. Mustavalkoinen säilytyspussukka oli tosin sieltä fabricfarmilta ja juhlatuotteet pop up kemuista.

Tässä vielä tuo mainitsemani babyshopin alekoodi. Koodilla MIDSALE saa siis -20% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista poislukien Bugaboo, Hunter, Ergobaby, Babyzen, BRIO, BeSafe, Ralph Lauren ja UGG merkit.

*Sisältää mainoslinkin babyshopin sivuille

 • Jonna
  13.4.2014 at 17:31

  Kivoja kuvia! Harmittaa ettei itse tullut lähdettyä messuilemaan, vaikuttavat todella hyviltä sisällöltään. Itsellä vain on pientä matkantekoa edessä jos meinaa noille messuille päästä 🙂

  • Sini
   13.4.2014 at 20:00

   Ne o ihan mukavia ja lapsille löytyy paljon puuhaa. Tosin porukkaa on paljon, me mentiin heti aamusta niin pari ekaa tuntia oli vähän rauhallisempaa.

 • Rea/Mamin aarteet
  13.4.2014 at 19:12

  Ihan huippuja kuvia oot saanut ja juuri sama nurkat koluttiin 🙂

  • Sini
   13.4.2014 at 20:00

   Kiitos!

 • Anonyymi
  13.4.2014 at 19:51

  Ihanat nuo pyöräilykypärät, minkä valmistajan?

 • Anonyymi
  13.4.2014 at 19:59

  Meille kans tarttui mukaan tuo hauska seepra-kypärä. Huomasitko että siihen sai kaupan päälle vapaa valinnaisen tarvikkeen?

  • Sini
   13.4.2014 at 20:39

   Voi kökkö, en kyllä huomannut! napattiin nuo juuri ennen poislähtöä ja olivat viimeiset noissa kuoseissa, ei minulle kyllä kukaa mitään maininnut mistään kaupanpäällisistä 🙁

  • Anonyymi
   17.4.2014 at 20:49

   No voi harmi! Ei siinä pisteellä kyllä olleet minusta ihan hirveän hyviä ne myyjät. Itse satuin sitä lappua vilkaisemaan ja kysyinkin että mitä ne tarvikkeet oikein olivat. Sai sitten valita kellon tai lukon. Olisi varmasti muitakin kiinnostanut nuo kaupan päälliset, niitä olis saanut markkinoida ja mainostaa enemmän.

 • Sara // Housefive
  13.4.2014 at 20:10

  Oispas ollut hauska taas treffata! Me käytiin vain pyörähtämässä messuilla pikaisesti perjantai-aamusta. Olisi kyllä ollut vaikka mitä ihanaa katseltavaksi, mutta meidän karavaani oli sen verran hankalasti kulkeva, että lähdettiin melko nopeasti kotiin. Hauskoja kuvia ja superhyvin sopii Eeville tuo Pompin setti 🙂

  • Sini
   13.4.2014 at 20:41

   No niin olisi! Mä jätin Aatun suosista kotiin 😀 Olisi varmasti kyllä viihtynyt tuolla hyvin, mutta hänen kanssa ei olisi voinut yhtään katsella itse mitään ja nyt kun meillä on vielä sellainen mukava "lähdenpä karkuun" vaihe, niin totesin paremmaksi jättää tällä kertaa kotiin.

 • Vauhtivekaroiden äiti
  14.4.2014 at 09:51

  Kivoja tunnelmia messuilta! Ihania on kyllä tosiaan nuo Luona vanerituotteet! 🙂

  • Sini
   14.4.2014 at 14:31

   ne on mahtavia, huolisin kaikki!! 😀

 • Anonyymi
  14.4.2014 at 09:51

  Kiitti, kiva postaus..
  Harmittaa vietävästi kun täällä "POhjosessa"=Oulun seudulla ei mitään vastaavaa, vaikka lapsiperheitä todella riittäisi…

  • Sini
   14.4.2014 at 14:31

   No joo, saisi kyllä muuallakin tapahtua kuin vain aina Etelä-Suomessa!

 • Satu/Willa Fox
  14.4.2014 at 13:37

  Kiva postaus ja olipas hauska törmätä messuilla. 🙂

  • Sini
   14.4.2014 at 14:32

   Oli kyllä kiva nähdä!

 • Meeri / Murulit
  14.4.2014 at 13:43

  Voi miten kivoilta näyttivät messut ja vaikka mitä kivaa taas olisi ollut siellä, kyllä harmittaa ettei oltu taaskaan tuolla. En ole vielä kertaakaan tuonne lapsimessuille päässyt kun pitkä matka vähän verottaa menoa. Islan kanssa olisin päiväseltään voinut käydäkkin junien välissä mutta olisihan Pinjankin pitänyt päästä joten sitten olisi ollut jo yöpymis reissu. 🙂

  • Sini
   14.4.2014 at 14:33

   Juu, mieltäkin matkaa tulee, mutta onneksi on mummola siinä ihan vieressä. Pinja olisi varmasti kyllä viihtynyt, ehkä sitten ensi vuonna?

Lue lisää