LEIKKIHUONEESSA JA CONNOX.DE

 Postaus toteutettu yhteistyössä connox.de kaupan kanssa.

Sain yhteydenoton connox.de kaupasta ja he kysyivät voisinko kertoa kaupasta täällä blogissani hieman enemmän. Aikaisemmin kauppa on tullut esiin täällä kun kirjoitin meidän ruokapöydän tuoleista ja googlen kautta kyseiseen postaukseen eksyykin aika usein kävijöitä, jotka ovat sieltä varmaankin klikanneet itsensä tuonne connox kauppaan.

Itse olen kyseisestä kaupasta tilannut muistaakseni viisi kertaa ja kaikki on aina mennyt hienosti. Monesti haluamani tuote on ollut tuolla selvästi Suomen hintoja edullisempi tai sitten juuri se on ollut kotimaisista kaupoista loppu. Noissa meidän Eamesin tuoleissa säästin todella paljon kun tilasin ne Connoxilta, yhden tuolin hinnassa säästöä tuli melkein 100 euroa. Nyt tuolla Connoxilla on lisäksi kampaja Vitran DSW tuoleissa ja kuudennen tuolin saa ilmaiseksi! Yhdelle tuolille jää hintaa siis 285 euroa, vertauksena Suomen hinta 436e. Mikäli kyseiset tuolit ovat olleet hankintalistalla niin kannattaa tarjous ehdottomasti hyödyntää. Toimitus tuotteissa on aina kotiovelle saakka ja mikäli tuotetta on varastossa niin ovat perillä alle viikossa.

Useimmat tuotteet tulevat tuolta n 10 euron postikuluilla. Isommat tuotteet kuten jotkin suuremmat tuolit, sohvat jne ovatkin sitten kalliimmilla postareilla, mutta mikäli tekee isompaa tilausta muutenkin (yli 1500e ilmainen postitus) kannattaa tsekata nuo suuremmatkin huonekalut. Vitran DSW tuolissa esimerkiksi ei tule postikuluja ollenkaan, joten vaikka tilaisi vain yhden tuolin, säästää siinä jo aika hyvin. Ite olen tilannut aina noita pienempiä huonekaluja, valaisimia ym ja niihin ei ole postikuluja tullut. Conoxin sivut ovat selkeät ja kielen saa vaihdettua englanniksi, joten tilaaminen on aika helppoa.

Yhteistyöstä sain itselleni lahjakortin kaupaan ja sen hyödynsin tuohon Hayn hee lounge tuoliin. Tuoli on seikkaillut meillä jo makuuhuoneessa ja lastenhuoneessa, sopii aika moneen paikkaan siis. Kesällä sen voi viedä myös ulos terassille! Haylta haaveilen lisäksi siitä ihanasta woody hyllystä, mutta täällä ei oikein ole sille sopivaa paikkaa.

Tässä vähän kuvia leikkihuoneesta ja tuotteista, joita olen meille connoxilta tilannut.

Työpisteessä on Connoxilta tilattu artemiden valaisin, hayn laatikot sekä fermin taulu.

 Ruokailutilassa on nuo dsw tuolit.

 Lasten makuuhuoneessa string hyllyt, jotka tilattu alekampanjan aikaan. Makuuhuoneessa on myös kaksi fatboy säkkituolia, jotka on molemmat tilattu connoxilta.
Googlella löysin myös pienet alekoodit kyseiseen kauppaan, nämä ovat voimassa huhtikuun ajan. Kovin suurta alea noilla ei saa, mutta saapahan ainakin esimerkiksi mahdollisista postareista vähän pois. Mikäli olet tilaamassa vain yhtä pientä tavaraa niin silloin näistä on vähän hyötyäkin!
 Yli 45 euron tilauksesta 5e alennusta koodilla 7CZMV-H7ZWZ-1Z331
Yli 60 euron tilauksesta 7e alennusta koodilla D2UTY-N4NNW-YXQAL
Yli 80 euron tilauksista 10e alennusta koodilla GZ2QU-LDC4Y-VNLT8 
Connoxin nettikaupan löydät täältä ja alla vielä omia suosikkejani valikoimista. 

 • JohannaL
  21.4.2014 at 13:57

  Kyllä teillä on kaunista ♥

  • Sini
   21.4.2014 at 20:06

   Voi kiitos Johanna!

 • Saija /Tasapainoa tavoitellen
  21.4.2014 at 16:29

  Minä hankin Stockan alesta woodyn ja en voi kuin kehua. Se on vain niin kaunis. Meillä ei nyt pääse oikeuksiinsa tilan puolesta, mutta sitten joskus talon valmistuessa sille on täydellinen paikka.

  • Sini
   21.4.2014 at 20:07

   Oih, se on varmasti upea!Siihen seuraavaan kotiin minäkin sitä haaveilen, tässä ehtii tosin haaveilla aika kauan vielä 🙂 Laitahan ihmeessä kuvia siitä niin tulen ihailemaan sitä sinun blogiisi näin aluksi!

 • Jenni
  21.4.2014 at 18:10

  Heipsan! Mistä tuo raidallinen verhokangas (leikkihuone, ruokailutila) on?

  • Sini
   21.4.2014 at 20:08

   Hei! Se on ikeasta. 5,93e/metri! Nuo leikkihuoneen verhot oli vähän lainassa tuolta ruokailutilasta, siellä kun on 4 kappaa ja vanhat leikkihuoneen verhot laitoin pois. Tänään sitten äiti ompeli sinnekin omat, mustavalkoiset kyllä nekin!

  • Sini
   21.4.2014 at 20:09

   oho, näppivirhe eli 5,95e/metri 🙂

  • Jenni
   23.4.2014 at 15:29

   Kiitos tiedosta 🙂 ajattelinkin olevan sieltä, mutta pakko oli varmistaa. Mä kans puuhastelun uusia verhoja. Ja tuollaista PITÄÄ saada 😀

 • Hansuli
  21.4.2014 at 18:56

  Mulle tämä olikin ihan uusi nettikauppa, kiitti vinkistä!

  • Sini
   21.4.2014 at 20:09

   Olepas hyvä! Mä tuolta aika usein tsekkaan hinnat ja vertailen sitten mistä tulee edullisimmaksi.

 • Häivähdyksiä Piia
  21.4.2014 at 18:57

  Näyttääpä kivalle 🙂

  • Sini
   21.4.2014 at 20:10

   Kiitos Piia!

 • Nanna
  21.4.2014 at 19:57

  Kivoja juttuja! Täytyykin pistää tuo muistiin ja katsastaa paremmalla ajalla kunhan uuden kodin sisustaminen alkaa tulemaan ajankohtaiseksi 🙂

  • Sini
   21.4.2014 at 20:11

   Juu kannattaa pistää muistiin!Ja tuonne on niden sivuilla aina joku pieni alekoodi (tyylin 10e tms) ja se löytyy helpoiten googlettamalla connox voucher

 • Arna
  24.4.2014 at 17:17

  Kaunis koti teillä!
  Täytyy käydä tutustumassa tarkemmin tuohon kauppaan 🙂

 • Anonyymi
  14.12.2015 at 17:07

  Minkä kokoinen tuo keittiön pöytä on? 🙂 ihania kuvia!

  • Sini
   15.12.2015 at 15:23

   Moikka! Muistaakseni 95x 210cm

 • Anonyymi
  24.7.2016 at 12:48

  Myykö tuo nettikauppa varmasti aitoja tuotteita? Miten olet varmistanut aitouden? Mietin vaan, että uskaltaako sieltä tilata…

 • Sini
  24.7.2016 at 12:57

  Moi! Kyllä myy. Kaikissa tilaamisssni tuotteissa on ollut asianmukaiset leimat tms mitä aidoissakin. Kyseessä on saksalainen suuri ja tunnettu yritys. Vitran feikkejä näkyy paljon myynnissä esim briteissä, niissä voi jo hinnasta sanoa, etteivät ole aitoja.

  • Anonyymi
   24.7.2016 at 13:12

   Ok, hieno juttu! Kiitos paljon vastauksestasi, vaikka olikin vähän vanha postaus :)!

Lue lisää