Mini rodini home collection

Mini Rodinin home collection tulee myyntiin perjantaina 11.4 heidän verkkokauppaansa. Sain sähköpostiini rodinilta heidän lehdistötiedotteensa mallistosta ja tässä siitä kuvat sekä vähän tarkempaa infoa.

Tälläkin kertaa mallisto on valmistettu kokonaan aikaisemmilta tuotantokausilta ylijääneistä materiaaleista. Tuotteissa käytetty puuvilla on 100% orgaanista puuvillaa, kuosien värjäysmetodit ja printit ovat ekoystävällisiä. Mallisto sisältää pallokala petivaatteet vauvoille sekä junioreille/aikuisille. Lisäksi löytyy vauvapeittoja kolmessa eri kuosissa, joista kaksi on tilkkutäkki-idealla toteutettuja.

Pallokalan materiaali oli mielestäni ihanaa silloin viime kesänä kun siinä oli mukana elastania, joten kyseiset pussilakanat voisin ottaa ihan itsellenikin! Vauvapussilakanojen koko 125x110cm ja aikuisten koko 200x150xm. Peitot ovat kokoa 105x75cm. Tuo nallekuosin peitto on minusta ihana, noista tilkkutäkeistä en niin välittänyt.

Aikuisten pussilakanat maksavat 75e ja lasten 55e. Peitot ovat myös 55e, mikä on mielestäni melko kova hinta aika olemattoman kokoisesta kankaanpalasta 🙁

Mitäs mieltä te olette näistä?

Hokasin juuri, että pääsiäinenhän on jo ensi viikolla ja koitin kehitellä äkkiä jotain kivaa askarreltavaa meille. Semmoista juttua tulossa siis ainakin vielä tällä viikolla!

kuvat:mini rodini
 • Vauhtivekaroiden äiti
  9.4.2014 at 06:34

  Onpas kivoja! Meille voisi tulla tuollaiset pallokala-pussilakanat 🙂

  • Sini
   11.4.2014 at 06:41

   Sama!

 • Anonyymi
  9.4.2014 at 09:59

  Koti/sisustus postausta pliis….erityisesti keittiö/saunaosasto kiinnostaa!!!!
  Ja Sinin vinkit hullareille ;P

  • Sini
   11.4.2014 at 06:42

   Keittiöstä varmaan jotain postailen kun saadaan remppa valmiiksi. Hullareilta en ole itse tilannut kuin kaksi filippan paitaa, joten ei oikein vinkkejä ole sinnekään 🙂

Lue lisää