ANKKURIPAITA

Keväällä ostamani Vero Modan ankkuripaita on osoittautunut tosi hyväksi hankinnaksi ja vähän harmittaa, etten silloi ostanut samaa myös valkoisena. Tätäkin voi käyttää aika monen kanssa, yksiväristen tummansinisten housujen kanssa ilme on heti vähän huolitellumpi ja sitten taas esimerkiksi näiden revittyjen farkkujen kanssa paljon rennompi.

Farkut ovat muutes Noisy mayn mallistosta jälleen, olen huomannut sieltä löytyvän tosi kivoja vaatteita (etenkin housuja ja mekkoja) jotka sopivat omaan makuuni ja ovat ylensä hinnaltaan melko edullisiakin. Tuolta saa edelleen -20% alennuksen tilaukesta jos liittyy uutiskirjeen tilaajaksi, itse hyödynsin silloin alen näihin farkkuihin ja yksiin leggareihin.

En ole oikein koskaan osannut pukeutua vain yhden tyylisesti ja nämä omat asunikin ovat täällä tyyliltään melkoista sillisalaattia. Tykkään yhtälailla niin preppytyylisistä raidoista ja seilorihengestä kuin rockhenkisistä asuista ja kovasti pidän myöskin sporttisista vaatteista. Kaapistani löytyykin näitä kaikkia sekaisin ja asu valikoituu päälle sen mukaan mikä fiilis sattuu olemaan. Toki oma maku ja tyyli on vuosien saatossa muuttunut paljon, joten ehkä nämäkin jutut tuntuvat kymmenen vuoden päästä sitten vierailta, mutta nyt ainakin minusta on hauska pukeutua ”aina” vähän erilailla eikä noudattaa vain yhtä tiettyä kaavaa.

    Lue lisää