ARMY GREEN

Eipä täällä Suomen kesässä tunnu ilman takkia pärjäävän! Parkatakeista tykkään vuodesta toiseen ja tuollainen metsänvihreä takki olisi ostoslistalla kun ohuempaa kesään soveltuvaa takkia minulla ei ole kuin mustana. Parka on sopivan rento omaan makuuni ja sopii tosi kivasti conversejen kanssa, mutta kyllähän parkatakin kanssa korotkin käy!

Vielä huomiseen asti saisi Stockmannilta tuon -20% alennuksen koodilla FASHION514 ja katselinkin sieltä sopivia vaihtoehtoja. Suosikeikseni nousi tuo minimumin vinolla vetskarilla oleva takki sekä tämä cristelle&co merkin parka. Alen saa tuolla koodilla myös lasten-ja miestenvaatteista sekä kaikista kengistä!

Loput kollaasissa olevat takit näet näistä linkeistä
Noom // Zoey M // Vero Moda // Hilfiger // Superdry

Huomatkaa, että kanta-asiakkaat saavat alen kaikista kodinsisustustuotteista koodilla HOME514.

 *Postaus sisältää mainoslinkin

    Lue lisää