BABIATORS JA ALE TEILLE!

Meillä on ollut nuo babiatorsin lasit käytössä ja viime kesänä ja olen ollut niihin tosi tyytyväinen. Lasien supercool ulkonäkö on myös suuri plussa ja epäilyksistäni huolimatta nämä ovat kyllä kestävä tekoa! Aatu on useamman kerran väännellyt noita sankoja ihan kunnolla, eivätkä ne ole rikki menneet. Ai juu, ja babiatorseissa on vuoden takuu, joka korvaa uudet lasit tilalle jos edelliset hukkuvat tai katoavat!

Yhteistyöstä Lauran pikku putiikin kanssa sain valita lapsille lasit ja Eeville valitsin nämä isojen valkoiset ja Aatulle samat mustana. Aatulla on viime vuonna ollut käytössä nämä pienemmät versiot, jotka kyllä juuri vielä menevät hänelle, mutta isommatkin ovat hyvin jo pidettävät ja pitkäikäisetkin. Pienempien lasien suosituskoko on 0-3v ja tosiaan meillä nuo oli käytössä vajaa kaksi vuotiaalla ja menisi edelleenkin. Varmasti sopii vielä pienemmillekin jos lasien annetaan olla päässä 🙂 Isommat ovat tarkoitettu 3-7 vuotiaille ja tässä siis nyt kuvissa 3 ja kohta 6-vuotiaalla.

Mustat ja valkoiset sopivat kaiken kanssa, mutta värivaihtoehtoja löytyy paljon muitakin esimerkiksi keltainen, vaaleanpunainen ja sininen. Kurkkaa vaihtoehdot täältä!

Näitä laseja harvemmin alessa taitaa olla kun malli ja värit pysyvät aika samoina joka vuosi. Lauran pikku putiikki tarjoaa lukijoilleni nyt -10% alennuksen kaikkiin verkkokaupan tuotteisiin. Kaupasta löytyy siis noita babiatorsin laseja, mutta myös paljon muuta lapsiin liittyvää. Alennuksen saa koodilla KMOBABIATORS ja koodi on voimassa 30.6.2014 saakka. Kauppaan pääset tästä.

Onko teillä tykätty babiatorseista?

*Postaus toteutettu yhteistyössä Lauran pikku putiikin kanssa.

Ps. Marimuksussa juuri nyt lähes kaikki tuotteet -30% alessa. Äkkiä kurkkaamaan ihanat marimekon ja geggamojan uutuudet!

 • Anonyymi
  28.5.2014 at 18:30

  Hei!
  Meillekin on kotiutunut kyseiset lasit ja kovin käyttäjä niistä tykännyt. Yksi todella pitkä miinus on takuukäytännössä. Aikaisemmin on saanut uudet lasit rikkoontuneiden tilalle ilman veloitusta. Nykyään joutuu maksamaan n.10€ postituksesta. Mielestäni se on aika suolainen hinta reilu 30€ laseista.

  • Sini
   28.5.2014 at 20:04

   Ai niihin on tulut sellainen muutos!Miten postikulut voi olla noin paljon?

 • Anonyymi
  28.5.2014 at 18:45

  On käytetty, eikä tykätty! Meidän 2-vuotias tyttö sai ne viime kesänä about puolen vuoden käytön jälkeen ihan naarmuille ja väännettyä, eikä kestänyt kunnolla naamalla, vaan valui koko ajan. Uudet saatiin takuulla tilalle ja ne on nyt ihan samannäköiset eli aika lailla roskiskamaa. En tosin tiedä oisko muidenkin lasien kohtalo ollut sama 🙂 Katsotaan, nyt hankittiin optikolta toisenlaiset.

  • Sini
   28.5.2014 at 20:05

   Voi ei, onpa ikävä kuulla! Meillä ei ole nuo viime vuotiset naarmuuntuneet, vaikka kovalla käytöllä ovatkin olleet. Malli ei välttämättä ihan ehkä sittn sovi kaikille kasvonmalleille, kokeilemalla varmasti tietää parhaiten. Meillä on myös ollut julbot aikaisemmin, ne oli kanssa kestävät!

 • Jossukka
  28.5.2014 at 19:30

  Meillä meni ensimmäisellä käyttökerralla rikki, joten ei niin hyvät kokemukset. Mutta hyvännäköiset on kyllä.

  • Sini
   28.5.2014 at 20:06

   Eikä! Siis ekalla kerralla? Mitä tapahtui?

 • Maya
  29.5.2014 at 04:34

  Me ostettiin alkuvuodesta toiset lasit ja takuukäytännöstä sanottiin silloin ettei se ole enää voimassa sillä lasien maahantuoja on vaihtunut tai jotain sinnepäin oli selityksenä :/
  Viime kesänä ostettiin siis kyseisen merkin ekat lasit ja silloi juurikin plussa hyvästä takuujutusta. Toki lasit ovat pysyneet ehjinä ja tallessa niin ei olla sitä tarvittu 😉

  • Sini
   30.5.2014 at 11:04

   Kyllä minun tietääkseni tuo takuujuttu on edelleen voimassa!Ainakin sitä kyllä mainostetaan noiden lasien kohdalla joka paikassa.

  • Rea/Mamin aarteet
   7.6.2014 at 21:45

   On voimassa, pitää rekisteröittää lasit Babiatorssille nettisivun kautta kun ostaa ne:)

 • Anonyymi
  30.5.2014 at 10:25

  Ei liity aiheeseen varsinaisesti, mutta onko ihan pakko laittaa niin paljon kuvia yhteen postaukseen? Todella rasittavaa lukea esim. matkalla hitaammalla nettiyhteydellä tai mobiililaitteellla kun kuvien latautumiseen menee tolkuttoman paljon aikaa. Onko 9 kuvaa eri kuvakulmista tarpeenaurinkolasipostaukseen? Tai 13 kuvaa Eevin metsäpostaukseen? Vähempikin riittäisi, kun ei tuo asia miksikään muutu, vaikka lapsiasi olisi kuvattu edestä ja takaa, läheltä ja kaukaa. Kiitos!

  • Sini
   30.5.2014 at 11:05

   Eihän niitä kuvia ole toki pakko kaikkia katsoa jos ei tykkää. Itse tykkään kuvata ja laitan ne kuvat mistä pidän, joskus enemmän ja joskus vähemmän. Kiitos!

 • Rea/Mamin aarteet
  7.6.2014 at 21:44

  Meillä lasit kestäneet hyvin. Kerran lähti linssi irti mut sai napsautettua paikalleen 🙂 suosittelen!!!

  Ps. Mä tykkään jos on paljon kuvia, sun blogin kuvista tulee hyvälle mielelle! Niin ja kuvat ovat kaiken lisäksi huippu laatusia kera ihanien lapsien joita jaksaa kyllä katsoa <3

Lue lisää