IHAN KUIN KESÄ JA CZESIOCIUCH

Voi vitsit mikä ilma! Toivottavasti näitä tällaisia päiviä olisikin sitten kesän loppuun saakka! Kelien ollessa näinkin lämpimät, ulos puettiin puolalaiselta merkiltä nimeltä Czesiociuch saamamme vaatteet. Merkillä on sivut sekä puolaksi, että englanniksi, mutta noilla englanninkielisillä sivuilla ei ollut läheskään kaikkia tuotteita. Sen verran katselin, että puolalaisilta sivuilta onnistuu myös tilaaminen Suomeen ja postarit ovat noin 16 euroa.

Lapsilla kuvassa spodnie baggymallin housut sekä saman sarjan nappihuppari. Kokoina Aatulla 104 ja Eevillä 116 ja molemmat juuri sopivia. Housut ovat ainakin tosi pitkäikäiset, sillä ne menee myöhemmin myös capriversiona!

Paketissa oli myös ihana t-paidat lapsille. Eevillä kuvissa tämä ja Aatun viiksipaita löytyy täältä. Nämä olivat tosi mukavantuntuista puuvillaelastania! Paitojen hinnatkaan eivät päätä huimaa, 10 euroa kappale! Collegesetti vaikuttaa myös laadukkaalta, hieman paksummalta materiaalilta, mikä joustaa myös jonkin verran.

Lisäksi molemmille oli tuollaiset ohuet trikoohupparit ja housut mintun värisenä. Hupparin mallista ja materiaalista tykkäsin kovasti, tosi mukava kesähuppari kun ei tosiaan ole mikään kovin paksu. Housut sen sijaa olivat tosi leveää mallia, toki ne on tarkoitettukin tuollaisiksi rennoiksi, mutta kummankaan jalassa eivät meinanneet pysyä ja narut sai vetää ihan supertiukalle. Näitä myydään sekä settinä, että erikseen, tuossa alempana samat housut näkyykin pinkkinä.

Itse kun tykkään baggymallisista housuista lapsilla niin tuo farkkukuosinen setti näyttäisi myös tosi ihanalta, samoin mallikuvissa näkyneet viiksihousut. En vain harmikseni näitä löytänyt tuolta sivuilta, tiedustelen vielä onko niitä saatavilla kenties jostain.

Jos tykästyitte niin kurkatkaa sivut täältä ja täältä.

  • Hansuli
    17.5.2014 at 19:58

    Ihanat samistelijat, hauskannäköisiä vaatteita!

  • Viola Chmiel
    19.5.2014 at 16:39

    super 🙂

Lue lisää