KESÄISIÄ KUVIA JA NOPSUPOPSUN VAPPUALE

Meidän keväiseltä Teneriffan reissulta olisi vielä kuvia vaikka kuinka ja ajattelin muutamassa postauksessa niitä vielä vähän postailla. Nämä ekat kuvat ajattelin laittaa tähän NopsuPopsun alepostauksen yhteyteen, sillä kuvissa näkyvistä vaatteista muutamat saimme alkukeväästä NopsuPopsulta meille käyttöön ja nyt niitä olisi mahdollisuus löytää myös hyvällä alella tuolta nettikaupasta. Kurkatkaa postauksen lopussa oleva alekoodi, jolla saatte -30% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista!

Lomatukka!

Eevillä ylimmissä kuvissa päällä suloinen Molo kidsin panda t-paita, joka näyttäisi olevan jo loppu tuolta kaupasta, mutta hieman erilaisena versiona löytyy täältä ja toppina myös täältä. Aatulle ostinkin silloin aikaisemmin jo tuon vastaavan topin ja mielestäni tuo pandakuosi sopii hyvin niin tytölle kuin pojallekin.

Tässä kaverikuvassa Eevillä on kaunis perhoshihallinen mekko botanic kuosissa ja Aatulla crocodile t-paita sekä Albany farkkushortsit. Viimeksi mainitut löytyykin tuolta -50% alesta! Olen aikaisemminkin kehunut noita molo kidsin printtejä ja nämäkin vaikuttavat todella laadukkailta. Materiaali on mukavan joustavaa ja värit säilyvät pesuissa hyvinä. Tuota botanic kuosia löytyy myös paitaversiona ja se on kiva esimerkiksi pinkkien tai keltaisten leggareiden kanssa. Kannattaa kurkata kaikki molo kidsin sisävaatteet täältä!

Juuri ennen reissua tilasin NopsuPopsusta Aatulle vielä toiset uikkarit mukaan ja tuota molo kidsin uv-paita+uimashortsit yhdistelmää pidettiinkin joka päivä. Eevillä oli myös mukana alesta ostamani molo kidsin uikkarit, kuvassa näkyvät ovat viime vuoden mallia, mutta tämän vuotisestakin mallistosta löytyy kivat kukalliset tai lintukuosilliset uikkarit tytöille.

Kevääksi NopsuPopsulta sain muutamat ihanat pipot lapsille ja ekassa kuvassa Eevillä on päässä supersuosittu ruusukemalli ihka uudessa värissä. Näitä ruusukkeita on mahdollista tilata melkein missä värissä tahansa ja myös kaksivärisenä. Meillä on tätä mallia ollut jo useampana vuonna enkä ole vielä kyllästynyt ja aina se herättää myös paljon ihastelua ja kysymyksiä mistä noin ihania pipoja saa. Viime vuotisista meille mahtuukin vielä harmaa vastaava ja valkoinenkin taitaa juuri ja juuri sopia päähän.

Aatulle Sofia lähetti tämän raitapipon tupsulla, sekin on meillä hyväksi todettu malli ja vastaava oli käytössä talviversiona pakkasilla ja trikoisena viime syksynä. Näitä on myös mahdollista tilata haluamassaan väriyhdistelmissä ja erilaisilla tupsuillakin. Kuvassa olevassa pipossa tupsukin on trikoosta, mutta niitä on saatavilla myös langasta tehtynä.

Oma suosikkini oli kuitenkin ehkä tämä tummansininen ruusukepipo, joka oli mielestäni niin ihana, että tekisi mieli varastaa se omaan käyttööni! Väri sopii hyvin myös vaaleanpunaisen ja valkoisen kaveriksi.

Nyt vielä loppuun tuo mainitsemani alekoodi!


Kaikista normaalihintaisista tuotteista (poislukien nopsupopsu tuotteet) -30% alennus koodilla ale30

NopsuPopsun tuotteista -20% alennus koodilla ale20

Kauppaan pääset tästä ja ei muuta kuin oikein hyvää vappua kaikille!

 • Anonyymi
  1.5.2014 at 14:11

  Hei! Ovatko ruusukepipojen koot normaaleja? Meidän tytön pää 51-52 cm, joten olisikohan tuo koko 50-52 hatussa meille sopiva? 🙂 -helmin äiti

  • Sini
   1.5.2014 at 14:36

   Juu mielestäni ovat. Meilä taitaa olla sama koko n 50 kokoisessa päässä ja siinä on vielä vähän kasvunvaraakin, mutta pysyy silti hyvin eikä valu silmille. Materiaalikin on joustavaa!

 • Marika
  1.5.2014 at 15:13

  Onpas tuo tummansininen kiva! Meillä on ruusukepipot pinkkinä, limenä ja turkoosina, ja haaveilen monesta muustakin. Kivoin pipomalli pitkästä aikaa :).

 • Rea/Mamin aarteet
  1.5.2014 at 20:31

  Aivan ihania kuvia. Oispa jo kesä. Joo, viimeinen navyn värinen pipo on kyllä söpö ja kävis meillekki!! Ps. pandat on kans cooleja. Poika on kasvanu huimasti <3

 • Terhi J.
  4.5.2014 at 06:59

  Hei,
  mihin asti ale koodit voimassa?:)

 • Sini
  4.5.2014 at 08:25

  Moi! Vielä tämän päivän on koodit voimassa!

Lue lisää