KESÄTUKKA JA KAUDEN AVAUS

Pikamoikat parturikäynnin jälkeen! Mun hiukset vaaleni siellä reissussa tosi paljon ja kävinkin nyt parturissa päivittämässä tämmöisen helpon kesätukan, eli vaaleita raitoja lisättii kauttaaltaan koko päähän ja vanhaa mallia vain hiukan siistittiin. Nyt jos toivottavasti tännekin kesällä sitä aurinkoa saadaan kunnolla, niin nuo saa tuosta vaalentua sitten ihan omaan tahtiin eikä parturissa tarvitsekaan sitten käydä kuin ehkä vähän leikkaamassa pituutta jos sitäkään. Kesällä saa mun mielestä ollakin sellainen tosi huoleton tukka, mitä nopeampi laittaa niin sen parempi!

Starttasin tuossa pikkuisen tauon jälkeen taas pesisharrastuksen, viime kesä kun jäi välistä, mutta nyt taas uutta intoa täynnä. Melkoista aikataulujen sumplimistahan tämä äidin harrastaminen ainakin meillä on ja usein sitten jos meinaa mennä liian hankalaksi, tulee vain luovuttua niistä omista menoista. Itse taas kuitenkin huomasin, että kuinka paljon tuo oma harrastus minulle antaakaan ja koitan nyt vain saada järkättyä työvuorot, lastenhoidot ja muut jutut niin, että pääsisin mahdollisimman usein myös pelaamaan. Jokainen lihas oli kyllä niin kipeä seuraavana päivänä (treeneissa satoi räntääkin välillä), mutta olo oli samalla kuitenkin pitkästä aikaa niin hyvä, että kyllä se kaikki kipu on sen arvoistakin!

Pesiksen lisäksi käyn 1-2 kertaa viikossa salilla, mutta siinä ne omat harrastukset sitten onkin. Nyt kun kelit taas lämpeni niin tekisi mieli käydä juoksemassakin, ehkä nappaan muksut sinne mukaan pyöräilemään ja toivon, ettei tarvitse kantaa yhtäkään pyörää takaisin kotiinpäin 🙂 Mitäs te harrastatte?

Sekalaisen postauksen loppuun vielä pari hyvää treeni/kesäbiisiä, nämä soi meillä usein spotifyssa ja Eevi pitelee aina korviaan kun hoilaan tuota chandelierin kertosäettä  😀

Lue lisää