MATIKKA

Palataan hetkeksi vielä äitienpäivätunnelmiin. Päivän kruunasi ehdottomasti ihanat lasten tekemät lahjat minulle! Äitienpäivänä ei ole mielestäni kyse siitä, että minä saisin lahjoja. Enemmän on kyse siitä, että lapset saavat antaa niitä.

Meillä ainakin useamman viikon sipistiin ja supistiin tulevasta äitienpäivästä ja sivulauseissa aina mainittiin, että tulossa on jotain tosi spesiaalia. Ja sitten kun kysyin, että mistä te oikein puhutte niin vastaus oli ”Eeeei mistään, ei ainakaan mitään äitienpäiväjuttuja” ja hihitystä päälle.

Ja kun sunnuntai koitti niin lahjojen antajat eivät millään meinanneet pysyä housuissaan. No okei, Aatu ei meinnannut lopulta malttaa antaa koko lahjaansa minulle, mutta isompi odotti selvästi minun ilmettäni kun avaan paketin. Ja voi että! Eevi oli hoidossa tehnyt ihan mielettömän hienon käsipyyhkeen minulle. Ja alusta asti itse! Olin niin ylpeä ja ällistynyt yhtäaikaa, että kyllä siinä vähän silmäkulmat kostuivat. Tyttöni on jo nyt parempi käsitöissä kuin minä 😀

Kaikista parasta oli kuitenkin se lasten onni siitä, että he saivat antaa minulle jotain itse tekemäänsä. Se on heille iso juttu ja lahjoihin oli nähty todella paljon vaivaa. Päivän kruunasi vielä kuiskaus ”Sä olet maailman paras äiti”, miten ihanan kuulla vaikka aina ei itsestä siltä tunnukaan.

Koen olevani mielettömän onnekas, että saan olla äiti kahdelle ihanalle tyypille. Saan myös olla tytär maailman parhaalle äidille ja lisäksi vielä tietysti ikuisesti mummun mussukka (kuten pienenä aina sanoin).

Sunnuntaina suuntasimme vielä mummulaan syömään ja nauttimaan ”kesän” ensimmäisestä mansikkakakusta. Päälle vetäisin heti lahjaksi saamani marimekon matikkamekon. Mistään en tietystikään löytänyt ehjiä mustia sukkahousuja, joten raitaa raidan kanssa marimekon sukkiksissakin. Tällä kertaa mukaan ei tarvinut puolta omaisuutta, joten marimekon tasku riitti hyvin laukuksi. Ai juu ja vinkkinä, että tämänkin matikkamekon ja muut uutuudet saa vielä tämän viikon ajan -20% alella marimuksusta koodilla ”aiti14”.

 • Ane / Tekemisen maku
  13.5.2014 at 20:02

  Hieno asukokonaisuus! Ja tuo mekko on yksi mun vaatekaapin lemppari! 🙂

  • Sini
   14.5.2014 at 05:47

   Kiitos! Tuo on kyllä kiva mekko!

 • Anonyymi
  13.5.2014 at 21:57

  Toi koodi ei toimi. Tai ainakaan en saa sillä näkyviin kuin muutaman alennuksen. En esimerkiksi noista uutuuksista Marimekolta. Tuo lasten unikkomekko olisi ihana…

  • Sini
   14.5.2014 at 05:48

   Heippa! testasin juuri ja kyllä se toimii. Huomaathan, että koodi pitää syöttää heti ensimmäisenä sivun oikeaan ylänurkkaan kohtaan kampanjakoodi ja sitten se näyttää automaattisesti alehinnat. Jos ostoskorissa on jo tavaraa niin hinnat eivät päivity sinne muuten 🙁

 • Anonyymi
  14.5.2014 at 17:06

  Tuo mekko on mielettömän upea ja sopii sinulle loistavasti. Voisitko kertoa mekon mitoituksesta? Onko malli ns. telttamainen, hieman reilu ja vastaa kokoaan?

  • Sini
   14.5.2014 at 20:12

   Voi kiitos! Mun mielestä ei ole niin telttamainen kuin mitä marimekolla yleensä. Itseasiassa aika tyköistuva! Käytän xs/s koon vaatteita ja minulla on tuossa päällä se xs.

 • Anonyymi
  14.5.2014 at 21:16

  Aivan ihana tuo takki😃 Mistä olet löytänyt?

  • Sini
   15.5.2014 at 15:03

   Se on ihan huippu, oon pitänyt sitä tosi paljon! Stokkan nettikaupasta cristelle&co merkkinen

 • Anonyymi
  28.5.2015 at 08:07

  Hei! Olisi kiva kuulla nyt kun postauksesta on vuosi, että millaisessa kuosissa tuo Matikka mekko on?
  Onko niin laadukas, että sellaisen itselleenkin viitsisi tilata? 🙂

  • Sini
   28.5.2015 at 19:13

   Moi! Olen ollut todella tyytyväinen! Mekkoa olen pitänyt enimmäkseen keväällä ja kesällä, koska omani on sen verran tyköistuva ettei alle mahdu oikein pitkähihaista. Mitään käytönjälkeä en huomaa kankaassa ja sitä on pesty tosiaan lukuisia kertoja! Suosittelen!

Lue lisää