SIKSAKKIA, PILLEJÄ JA NIILO ILON KESÄN AVAUS

Huh hellettä! Onpa näihin keleihin ollut hieman totuttelemista, millään ei meinannut uskoa, että ulos voi tosiaan mennä shortseissa ja t-paidoissa. Lapset ovat tietysti olleet ihan innoissaan ja kyselevät koska päästään uimaan. Vielä hetken täytyy ehkä odotella vesien lämpenemistä, mutta uima-allaskaupoille lupasin lähteä tällä viikolla.

Viikonloppuna meillä on myös Aatun synttärit ja sinne olen kovasti miettinyt jo tarjottavia. Pää meinaa vain lyödä ihan tyhjää, jotenkin nyt on ollut niin kaikkea ohjelmaa ja tämä toukokuukin on mennyt niin hurauksessa, että synttärijuttuja en ole muistanut edes miettiä. Kun yrittää sovitaa yhteen töitä, harrastuksia ja sovittuja menoja, huomaan näiden päivien vain menevän ja kuukausien vaihtuvan. Ja nämä kelit sekä ihanat viime kesät lapsien kanssa, ovat saaneet minut hieman haikeudella muisteleemaan niitä kotiäitivuosia. Nyt kesä tuntuu olevan vain muutama viikko ja mietin, että eikö sitä lomaa tosiaan enempää ole 😀 Niin, että silläkö tässä pitäisi pärjätä!

No jaa, pientä kulttuurishokkia ilmassa siis sen suhteen, että kesälläkin täytyisi kulkea töissä, vaikka olisi niin kiva vaan hengailla lasten kanssa. Niin kuin aina ennenkin. Muuten en ole huomannut mitenkään erityisemmin kaipaavan kotiäitiaikaa, vaikka se ihanaa kyllä olikin. Jotenkin sitä kummasti tottui työrytmiin ja lapset hoitokuvioihin ja äkkiä tuntui, että siitä kotiäitiajasta oli jo vaikka kuinka kauan. Nykyään vapaapäivät menevät aika nopeasti ja ne ovat tietysti tosi kallisarvoisia meille kaikille, onneksi niitäkin tosiaan kesään mahtuu sen loman lisäksi.

Hieman rönsyilin tuosta otsikosta, mutta piti siis kirjoitella kuulumisten lisäksi noista Indikidualin housuista, jotka olemme saaneet NiiloIlosta. Kuvat on otettu noin viikko takaperin, jolloin ei ihan hellelukemissa vielä huideltu. Itse olen merkkiin tututstunut pari vuotta takaperin, jolloin Aatulla oli merkin pari vaatetta. Laatu ei silloin ihan vakuuttanut minua, mutta nyt näyttäisi laatuunkin tulleen hyvä muutos! Noihin leggingsseihin ja muihin vastaaviin on lisätty materiaalin joukkoon elastania ja mallikin on vähän muuttunut,  nyt nuo istuvat paljon paremmin ja vyötärökin on sopivan napakka. Siksakhousujen collegemateriaali on paksumpaa, mutta sekin laadukkaan oloista. Kokojutuista sen verran, että mitoitus on edelleen niukahkoa. Aatun housut ovat 4-5y kokoa ja Eevin leggarit 6-7y kokoa.

Eevin leggareissa on hauska pillikuosi, näistä neiti tykkäsi itse tosi kovasti. Samaa kuosia löytyy muutes myös mekkona! Merkin muista suosikeista kirjoittelen vielä myöhemmin!

Kesän avausta juhlitaan nyt myös NiiloIlossa ja sen kunniaksi nettikaupasta ja kivijalkaliikkeestä kaikki tuotteet -20% alennuksella koodilla KESÄ20. Alennus koskee siis kaikkia tuotteita (myös outlet) lukuunottamatta juuri saapuneita papun uutuuksia. Alennus on voimassa 21.5-25.5.2014

    Lue lisää