UUTUUKSIA IHASTELEMASSA MARIMUKSUSSA+ ALEKOODI

Kävin eilen noutamassa marimuksusta yhden varaamani mekon ja samalla napsin vähän kuvia noista marimekon uutuuksista. Mielestäni tämän kevään ja kesän mallisto on ollut tosi kiva, paljon mustavalkoista ja graafista lookkia. Toki sieltä löytyy niitä kirkkaitakin värejä ja tuttuja kuoseja uusissa sävyissä, vähän jokaiselle jotain.

Marimuksussa alkoi eilen hyvä ale äitienpäivän kunniaksi ja siitä vielä lisää postauksen lopussa!

Tämä nahkainen ”tasku” laukku löytyy itseltäni mustana ja se on mielestäni todella kätevä. Se toimii tarvttaessa lompakkona (korttipaikat sisällä), sitä voi käyttää isomman laukun sisällä pussukkana missä säilyttää avaimia, puhelinta jne ja sitten se toimii myös laukkunakin iltamenoissa. Toinen perusväri on tuo kaunis konjakinruskea ja kausivärinä löytyy tänä kesänä tomaatti (mikä näytti mun silmään ihan kyllä korallilta).

Kuvassa näkyy myös kausivärissä oleva vihreä ”esikoinen” lompakko. Samaa vihreää löytyy myös pienessä nahkalaukussa (näkyy ylemmässä kuvassa ja sivuilla täällä) ja mielestäni tämä vihreän sävy oli tosi kaunis ja sopii oikein hyvin esimerkiksi mustan kanssa. Tomaatin ja vihreän värit eivät oikein pääse oikeuksiinsa näissä kuvissa, molemmat olivat livenä tosi nättejä. Kesäkassiksi huolisin mieluusti itselleni tämän ”kaislan”, sekin näkyy tuossa ylemmässä ja alemmassa kuvassa.

kesän huiveja ja laukkuja

Vaikka unikkoon olen ehkä jo hieman kyllästynyt, niin silti tuo mustavalkoinen unikkoclutch on mielestäni aika ihana!

Tässä näitä kesän uutuusmekkoja. Sovitin tuota ensimmäisenä olevaa pampulamekkoa ja se oli malliltaan, materiaaliltaan ja kuosiltaan mielestäni tosi nätti. Sen vieressä näkyy ohut raitamekko, joka on muutes 100% pellavaa. Se ei kuitenkaan käteen tuntunut yhtään pellavalta ja vaikutti ihan täydelliseltä kesämekolta! Kaikkia uutuustuotteita ei tuolla marimuksussa oltu vielä ehditty nettiin päivittää ja osaa juuri purettiin vasta laatikoista, mutta jos kuvissa näkyy jotain mistä olisitte kiinnostuneita, niin sähköpostillakin voi sieltä kysellä. Nämä kaikki kuvissa näkyvät uutuudet ja kaikki muutkin tuotteet paitsi jatkuvassa mallistossa olevat ns. perusvaatteet ovat nyt -20% alennuksessa.

Lastenvaatepuolella uutuuksia oli saapunut myös molo kidsilta sekä geggamojalta. Lasten sisävaatteista saa -20% alennuksen ensi viikon loppuun saakka.

Välikausivaatteitakin löytyy vielä hyvin, näistä saa -30% alennuksen tuolla postauksen lopussa olevalla koodilla.

Kivijalkaliikkeestä löytyy mysö villervallaa aika hyvin, tätä ei valitettavasti saa nettikaupan puolella myydä.

Ja sitten tosiaan se alekoodi! Elikäs marimuksusta kaikki välikausivaatteet -30% alennuksella, kaikki lastenvaatteet -20% alella ja kaikki muut uutuustuotteet -20% alennuksella koodilla aiti14

Huom! Syöttäkää koodi heti sivuille mennessä sinne oikeaan ylänurkkaan kohtaan ”kampanjakoodi” niin alennus näkyy automaattisesti tuotteissa.

Marimekon osalta alennus koskee kaikkia sellaisia tuotteita, jotka eivät ole jatkuvassa mallistossa, myös esimerkiksi osaa astioista ja kankaista.

Nyt jos kesän juhliin on tarvetta kivoille mekoille tai jos äitienpäivälahja on vielä hankkimatta niin kannattaa kurkata marimuksun tarjonta. Postitse tehdyt tilaukset eivät välttämättä ehdi ihan äitienpiväksi, mutta jos lahja tulee vaikka itsele (öhöm), niin eihän se niin haittaakaan 😀 Saman alennuksen saa tietysti myös tuolta kivijalkakaupasta, mainitkaa vain tuosta koodista siellä kassalla. Niin ja alennus on voimassa vielä koko ensi viikon ja uutuuksia päivitetään koko ajan sivuille, mutta tosiaan sähköpostillakin voi niitä tiedustella. Jos joku tietty on mielessä niin kannattaa kuitenkin olla sen suhteen nopea sillä kaikista tuotteista ei ole montaa kappaletta per koko.

 • Anonyymi
  8.5.2014 at 10:29

  Moikka Sini! Kivoja uutuuksia. Millaista mitoitusta Pampula -mekko on?

  • Sini
   8.5.2014 at 11:09

   Moi! Mä sovitin xs kokoa ja se oli mulle hyvä. Käytän normaalistikin xs/s kokoa. Marimekkotyylisesti ei ainakaan niukkaa, mutta ei mun mielestä mitään jättisuurtakaan.

 • Anonyymi
  9.5.2014 at 07:23

  Moi!

  Tutustuin juuri sattumalta blogiisi 😊 Oletko kirjoittanut pitkään? Miten lähipiirissäsi bloggaamiseen suhtaudutaan, tai miten itse koet sen, että tuntemattomat "tuntevat" ja tunnistavat sinut blogisi perusteella? Olen itse miettinyt blogin perustamista nyt toiselle puolelle Suomea muutettaessa. Tämä olisi yksi tapa jakaa arkea 😊 vaikka alkuun omien asioiden jakaminen tuntemattomienkin kanssa tuntuu varmaan oudolta.. Tällaista pohdiskelua, kivaa viikonloppua ja aurinkoa!

  • Sini
   9.5.2014 at 20:52

   Moi! Olen pitänyt blogia noin 5,5 vuotta. Vanhat postaukset olen tosin siirtänyt jo muistojen arkistoon osittain 🙂 Lähipiirissä mun bloggaamiseen on jo totuttu, mutta en kyllä yleensä puhu blogijuttuja esim kavereitteni kanssa vaan sitten ihan muita asioita. Minulta kyllä usein kysytään vinkkejä vaateasioissa, olen aika monia merkkejä ehtinyt testailemaan tässä vuosien saatossa.

   Asun niin pienellä paikkakunnalla, että lähes kaikki tuntevat minut jo muutenkin. Niin kuin täällä kaikki tuntevat toisensa. En siis blogin vuoksi ole juurikaan "tunnettu", mutta toki tutu joskus mainitsevat että ovat törmönneet blogiini tms. Ei minua mitenkään haittaa vaikka midät bongaisi jossain tapahtumissa tms, mielelläni rupattelen lukijoiden kanssa ja olen semmoinen aika kova höpöttäjä muutenkin 🙂

   Bloggaaminen on kyllä kiva harrastus, mutta vuosien saatossa olen itse tullut paljon varovaisemmaksi mitä tänne jaan. Toki lukijamäärät vaikuttavat myös, oli jotenkin erilaista kirjoittaa vain pienelle porukalle ja nyt joskus mietin, että kuinka moni tätäkin lukee enkä sitten kovin henkilökohtaista enää jaa. Varmasti kiva jakaa arkisia juttuja jos muutat nyt uuteen paikkaan ja blogin kautta olen itse ainakin saanut uusia ystäviäkin, joten sekin on plussaa!

   Ehkä jos nyt aloittaisin itse blogin, niin kirjoittaisin sitä vähän anonyymimmin ja ilman lasten nimiä yms. Tätä kun on kuitenkin moonta vuotta jo pitänyt niin ei niistä nimettömiä enää saa 🙂 Tule ihmeessä vinkkaamaan jos laitat blogin pystyyn ja kysy jos tarvitset esim neuvoja. Autan mielelläni!

   Mukavaa viikonloppua sinnekin!

 • Anonyymi
  12.5.2014 at 15:21

  Kiitos vastauksistasi 😊

  Toisaalta bloggaaminenkin on arkipäiväistynyt siitä, mitä se oli esimerkiksi silloin 5 vuotta sitten.. Ehkäpä pistän omani pystyyn kun kerran ajatus hyvältä tuntuu 😊. Tosin, ensimmäiseksi kompastun siihen, että mistä sopiva "pohja", alusta, whatever kirjoituksille… Täytyykö pistää hakemus CVn kera vai miten homma etenee..?

  Kiitos vielä 😊

  • Sini
   12.5.2014 at 15:40

   Juu, nykyään blogit ovat jo tosi yleisiä! Itse olen aina käyttänyt bloggeria, se on helppo ja sitä on helppo itse muokata eikä tarvitse osata itään hienoja html juttujakaan. Ihan jokainen voi perustaa blogin ilmaiseksi, menet vain http://www.blogger.com ja laitat tuulemaan 🙂

Lue lisää