JUHANNUKSEN ALEVINKIT

Moikka moi taas täältä Suomesta! Kaksi viikkoa meni nopeasti lomaillessa Rodoksella ja eilen päästiin taas nukkumaan omissa sängyissämme. Lapsiperheen lomailusta Rodoksella on tulossa muutama postaus tänne kun saan kuvat käytyä läpi ja selviä tuosta matkalaukkujen purkamisesta.

Sähköposti oli täynnä eri kauppojen aleilmoituksia ja kokosin tähän samaan muurtamia omia suosikkejani noista valikoimista. Toivottavasti näistä on teillekin hyötyä!

Ensimmäisenä Stockmannin ale, jossa prosentit ovat -40%
Kuvassa näkyvää Filippa K:n raitapaitaa löytyy tuolla hyvällä alehinnalla vielä mustavalkoisena ja sinisenä, itselläni on paita kolmessa värissä ja on ehdoton suosikkini! Kannattaa kurkata myös sisustuspuolen ale, jossa mm hayn tuotteita ja lastenpuolella mm Ralph Laurenia, mini rodini sekä mayoralin ihanuuksia! Elektroniikkapuolella trajouksessa mm iPad! Aleen pääset tästä.

Seuraavana poiminnat Babyshopin alesta, jossa prosentit ovat -30-50%
Puoleen hintaan löytyy mm viime talven Mini Rodinin toppaa, tuosa sinisestä haalarista ainakin oli ihan hyvin vielä kokoja. Itse ostan yleensä aina ulkovaatteet etukäteen alesta ja nyt Aatulle ajattelin ostaa tuon Mini A Turen mustan takin. Kokoasiaa vain vähän mietin kun näitä merkin välikausivaatteita ei meillä ole ollut pitkään aikaan. Oliko nämä millaista mitoitusta? Babyshopin aleen pääset tästä.

Booztsin alesta löytyy tuotteita myös -30-50% alennuksilla. Kokoja näytti olevan hyvin myös vielä esimerkiksi tuosta supersuositusta mintun värisestä ebben collegehaalarista ja huppareista. Reiman tuotteet ovat -40% alessa ja puoleen hintaan kaupassa on kaikki Phister&Philinan ja Racoonin vaatteet! Nyt siis esimerkisi välikausivaatteet, sadevaatteet ja söpöt neuleet saa tosi edullisesti. Itse ihastuin tuolla noihin Sofie Schnoorin korkkareihin ja kuvan Hilfigerin laukku löytyy myös alesta!

Nellyn prosentit ovat kaikissa aletuotteissa nyt -50% ja sieltä tänne muutama ihan huippulöytö!
Puoleen hintaan ovat siis kuvien Filippa K:n takit, tuo sininen bikertakki ja musta pidempi takki. Voi pojat kun ei ole minun kokoani jäljellä! Noita alakuvan vagabondin sandaaleita löytyy myös -50% alennuksella. Nellyn aleen pääset tästä.

Crocs on aloitanut myös ennakkoalensa ja alesta löytyy aika monia malleja. Vinkkaan tässä noista omista suosikeistani, jotka jalassa kuljin reissussa melkein joka päivä. Nämä huippukevyet ja mukavat sandaalit ovat myös nyt alessa ja todellakin, voin suositella näitä ihan vilpittömästi! Alehinta näkyy kun siirtää tuotteen ostoskoriin!

Lastenvaatekaupoista Niilo Ilo aloitti juuri kesäalensa ja sieltä löytyy mm. Mini rodinia, indikidualia, aarrekidia ja paljon muuta. Myös esimerkiksi PimPamin pipot ovat alessa, PimPam lopettikin valitettavasti verkkokauppansa, mutta tuolta noita pipoja on nyt mahdollista vielä saada.

Lisää alennettuja lastenvaatteita löytyy Punavuoren peikosta, missä on hyvä valikoima mm molo kidsin, bobo Chosesin, Mini Rodinin ja soft galleryn tuotteita.

Ja viimeisenä vielä vinkki PikkuJalkojen aleen ja postikuluttomuuskoodiin. Itse tilasin alkukesästä itselleni nämä kevyemmät conssit ja Pikkujaloissa on vielä tämän päivän ajan ilmainen postitus koodilla JUHANNUS.

Siinäpä alevinkkejä kerrakseen! Nyt toivottelen teille kaikille oikein hyvää juhannusta!

* Postaus sisältää mainoslinkkejä

    Lue lisää