KESÄKYNNET JA KESÄLOMA

Meillä asustelee täällä yksi varsinainen kynsilakkafriikki (Eevi siis) ja hänen kynsiään saisi olla koko ajan lakkaamassa. Ja tietysti kynsissä pitää olla jotain kuvioitakin ja minä olen ihan onneton niitä tekemään. Meillä on sellainen laattajuttu, millä olen joitain kuvioita Eeville tehnyt, mutta niin pieniin kynsiin sekin tahtoo olla aika haastavaa.

Olen saanut blogin kautta testiin tällaisen effect kynsilakkasetin, jolla olen pari kertaa nyt harjoitellut kynsien koristelua. En ole siis aikaisemmin tehnyt mitään koristekynsiä, joten jostain ihan helposta oli aloitettava. Minun tekeleitäni paaaaljon parempia versioita löytyy täältä facebook sivuilta, kannattaa kurkata!

Näitä paketteja on siis eri sävyissä ja homma toimii näin. Putkilossa on kahta eri kynsilakkaa ja molemmissa päissä on putkilon sisällä se varsinainen sivellin millä lakka levitetään ja lisäksi korkin alla on pieni ”kynä” josta tulee samaa lakkaa kun puristaa vähän putkilosta. Kynällä voi sitten tehdä ne koristeet! Mukaan oli laitettu myös tuollainen erillinen kynsisivellin, jolla saa tehtyä tosi tarkkaa jälkeä ja sillä tein nuo seepran raidat.

Eevi halusi pinkit seeprakynnet. Okei, hän halusi kyllä eka oikeasti ne megavaikeat kengännauhakynnet, mutta totesimme, ettei minun varmaan kannata niitä alkaa ihan ensimmäisenä yrittämään. Seeprat olivat helppo toteuttaa ja tein samanlaiset itsellenikin! Itselle ne olikin paljon vaikeampi tehdä kuin toiselle, mutta treenaamalla tässäkin varmasti kehittyy!

Nettikaupassa on menossa juuri nyt tarjous, jossa kahden paketin ostaja saa kolmannen kaupan päälle. Jos ei itsellä kolmelle paketille ole käyttöä niin tilauksen voi tehdä esimerkiksi kaverin kanssa kimpassa. Tuo vaaleasävyinen bring the champagne setti täytyy varmaan itse vielä hankkia!

Ai juu, olen muutes NIIN LOMALLA! Meillä on tiedossa mukava reissu, joten blogin puolella tulee olemaan vähän hiljaisempaa. Blogiluonnoksista löytyi kyllä aika monta julkaisematonta postausta, joten laitoin niihin ajastuksen ja lomankin aikana blogi tulee päivittymään, mutta kommentteihin ja sähköposteihin en ehkä ehdi vastaamaan.

Palataan siis ”livenä” sitte parin viikon päästä!

 • Meeri / Murulit
  4.6.2014 at 14:10

  Vau, tosi kivoja lakkoja, meillä olisi varmasti myös yksi neiti noista ihan innoissaan. 🙂

  Viittitkö muuten päivittää lukuluetteloosi uuden blogini, vanhaa blogiani en enää päivitä ollenkaan ja sain lukijoiltani kommentteja, että tulevat blogiini juurikin sinun blogisi lukuluettelon kautta. 🙂

  • Sini
   4.6.2014 at 17:04

   Moi! Anteeksi, lista on ollut retuperällä pidempään. En vain ole muistanut tuonne päivittää 🙁

 • Annika /Karkkipurkki
  4.6.2014 at 20:46

  Kivoja kynsijuttuja! Ja mukavaa lomaa 🙂

 • Eppusen kaapilla
  5.6.2014 at 07:01

  Hienot kynnet!!!! Tuutko taiteilemaan mullekin tollaset? 🙂 Mukavaa lomaa!

Lue lisää