KIMPPAKYYTILLÄ TELTTARETKELLE

Sylvanian families lelut ovat meillä olleet todella tykättyjä, etenkin Aatu on leikkinyt niillä kovasti. Meiltä löytyy noita eläinhahmoja useampi perhe, talo sekä kaksi autoa. Sinisen perheauton saimme jo join aika sitten blogin kautta ja se onkin kätevä, sillä siitä saa tarvittaessa tehtyä myös asuntoauton laittamalla sinne talon mukana tulleita kalusteita. Tähän autoon sopii myös erikseen myytävä asuntovaunu, mitä olenkin monesti ihaillut lelukaupoissa.

Aatu pakkasi kaikki puput ja oravat tuonne isoon autoon ja huristeli niiden kanssa telttaretkelle, jos ihastuite tuohon alemmissa kuvissa näkyvään telttailusettiin, niin semmoinen on arvottavana blogin facebook sivuilla!

Tämä söpö telttailusetti pitää sisällään yhden pupuhahmon, teltan, makuupussin ja paljon muuta rekvisiittaa pienistä lyhdyistä lähtien!

Klikkailkaa tuonne facebook sivuille ja osallistukaa ihmeessä arvontaan kommentoimalla arvontapostaukseen! Arvonta on voimassa 2.7.2014 saakka, palkinnon arvo 28e.
Jos käytät usein facebookia ja haluaisit seurata blogia sitä kautta, kannattaa klikkailla myös tykkääjäksi niin uusin blogipäivitys tulee sitä kautta helposti näkyviin.

Suurinosa huutistuotteista sulkeutuu muutes huomenna aamupäivällä, osa on menossa uuteen kotiin ihan muutamalla eurolla! Yhdistelen tietysti postikuluja jos useampaa kohdetta huutaa, yhteen pakettiin sopii aika paljon tavaraa! Alla muutamia kuvia mitä huutiksesta löytyy..

    Lue lisää