KOTIJUHANNUS

Saavuimme reissusta kotiin juhannusaaton vastaisena yönä ja mitään sen kummempia juhannussuunnitelmia meillä ei ollut. Oikeastaan oli ihana olla vain kotona! Me emme tehneet mitään sen kummempaa, ja juhannus menikin itseasiassa syödessä 😀 Grillaussää olisi saanut olla ehkä hieman parempi, mutta onneksi on hyvä vedenpitävät kuorivaatteet itselläkin, joten pieni vesisade ei haitannut.

Lasten mentyä nukkumaan piti ensiksi katsoa pari rästiin jäänyttä Greyn anatomian jaksoa ja sitten aloittaa Netflixista uusien OITNB jaksojen katselu! Uusi tuotantokausi vaikuttaa kyllä taas ihan loistavalta, joko te olette katsoneet?

Juhannukseksi saimme Valiolta kylmäkassillisen heidän uutuustuotteitaan. Osa on ollut kaupoissa jo jonkin aikaa ja olen niitä ostanut itse jo aikaisemminkin ja osa oli vielä itselle tuntemattomia, muta nyt pääsivät testiin.

Olenkin kertonut aikaisemmin, että rakastan kaikkia juustoja ja Valion Aura sekä mustapekka ovat meillä ne suosituimmat. Grillatessa teemme usein noita perunanyyttejä, joihin laitamme juustoa ja hieman kermaa, ja niitä teimme nyt juhannuksenakin. Noiden suosikkien lisäksi tein nyyttejä myös noista Valion Crea paahdetusta sipulista ja pippurista. Crea creme fraiche on siitä kätevää, että se käy melkein mihin tahansa! Kylmänä ihan dippinä ja esimerkiksi pihvin päällä, sitä voi sekoittaa kastikkeisiin ja kiusauksiin tai laittaa vaikkapa piirakkaan! Pippuri on aika voimakkaan makuinen, tuo paahdettu sipuli miedompi. Molempia käytin sellaisenaan myös pihvin päällä ja todella hyvää oli!

Paketissa oli myös tuota maustettua päärynä-kinuskirahkaa ja päätimme lasten kanssa leipoa kääretortun, tarvittavat värkit kun löytyivät kaapista. Teimme ihan perus vaalean kääretorttupohjan ja väliin laitoimme maustetun rahkan sekoitettuna kermaan. Ajattelin hakea vielä kinuskikastiketta tämän kanssa, mutta eipä sitä löytynytkään juhannusaattona mistään ja varsinaiset kaupat olivat jo kiinni. No, ihan hyvää tuli kuitenkin, lapset saivat vielä koristella palat ja hyvin maistui kaikille!

Tuo eila kreikkalainen jogurtti on muutes todella hyvää! Olen ostanut sitä aikaisemminkin eri makuvaihtoehdoissa ja tykkään kun se on sellaista paksua eikä liian makeaa. Oma suosikkini jogurteista maustamattoman rinnalla!

Ensi viikolla koittaisi taas paluu työmaalle, äkkiä meni tämä loma! Onneksi vielä muutama vapaa on, ajattelin laittaa lasten pieniä vaatteita huuto.nettiin myyntiin jos vain ehdin ne kuvaamaan. Tulossa mm. välikausivaatteita popilta, toppavaatteita ja popin ja mini rodinin ym. sisävaatteita. Laitan vielä myöhemmin linkkiä tuonne sivupalkkiin!

 • Herbina
  22.6.2014 at 11:54

  Mobiilikäyttäjille ei muuten sivupalkin linkit näy joten toive on että laittaisitko linkin myös blogitekstiin.

 • Vauhtivekaroiden äiti
  22.6.2014 at 16:33

  Nam, hyvältä näyttää vaikka täälläkin on tullut grillattua ja syötyä koko Juhannus! Perunanyytit ovat herkkua, ja vielä helppoja valmistaa 🙂

 • Anonyymi
  22.6.2014 at 17:10

  Milläs tunnuksella löytää sinun kohteet? 🙂 Kiva välillä viettää aikaa kotonakin. 🙂 Tsemppiä töihin paluuseen!
  T.Leena

Lue lisää