KUKKAPÖKSYT, PARIT ALET JA ARVONNAN VOITTAJAT

Kaikkea sitä itsensä päällä näkeekin! Enpä olisi uskonut, että joskus omistan vielä ”verhohousut”, mutta niin vaan kukkakuosiset pöksyt päätyi minunkin vaatekaappiini. Bongasin nämä sattumalta kaupassa kerran ja ajattelin, että nuo on niin rumat, että ne on jo oikeastaan tosi hienot 😀 Kävin sovittamassa housuja ja ne oli ihan taivaallisen hyvät jalassa, sellaista joustavaa materiaalia ja vielä -30% alennuksessa. Mustan yksivärisen paidan kanssa näyttivätkin sitten mielestäni jo tosi kivoilta ja nyt olen kulkenut nämä jalassa jo useampana päivänä. Joskus on ihan hyvä rikkoa sitä kaavaa!

Pöksyt löytyy kahdessa värissä alesta myös täältä.

Vila // Only // Zara

Alennusmyynnit starttailevat pikkuhiljaa ja tänään alkoi Zalandon designerale. Alesta löytyy tosi kalliitakin merkkivaatteita, mutta myös hiukan edullisempiakin. Tässä värikkäässä kollaasissa ehdoton suosikkini on tuo keltainen nahkatakki, mutta se ylittää oman budjetin kyllä reippaasti. Jospa jostain löytyisi tästä edullisempi versio! Nuo Rebecca Minkoffin 5zip laukut veivät täysin sydämeni ja niissä tuo korallinvärinen olisi -30% alessa. Noista väreistä ihan jokainen on mielestäni tosi kaunis ja laukun koko on kätevä, sillä se on pikkulaukuksi tarpeeksi suuri kätkeäkseen sisälle kaiken tarvittavan. Vaaleansininen olisi aivan ihana, mutta myös tuo vaaleanroosa. Ja sitten taas koralli olisi tosi kesäinen. Onko jollain muutes kokemuksia tästä laukusta?

 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.
Tässä vielä kaikki nämä värit!
Toinen startannut ale löytyy Booztilta. Siellä siis alessa esimerkiksi nuo kukkahousuni ja tässä kollaasissa vielä muutama muukin suosikki. Näissä hinnat ovat edullisemmat verrattuna noihin zalandon tuotteiisiin. Kollaasissa vaatteita mm. Vilalta, Selcted femmelta ja Espritilta.
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.

Lopuksi vielä taannoisen Ti-Ti Nalle postauksen arvonnan voittajat. Arvottavana oli siis kaksi perhepakettia Ti-Ti Nallen talolle ja onnetar suosi seuraavia kommentoijia:
Anonyymi 31 toukokuuta, 2014 22:27
Osallistun arvontaan! Ei olla aikaisemmin käyty ti-ti nallea katsomassa 🙂 
-mariajh
Riikka 29 toukokuuta, 2014 19:57
Oi,
meidän onni on viemässä driolivauvalle tutin mahdollisimman pian, joten
kipusi tulisi enemmän kuin tarpeeseen. Olisipa joskus Onni matkassa
muutoinkin kuin tuon niin rakkaan pikkumiehen muodossa siis 🙂
Onnea Mariajh sekä Riikka!!
Laittaisitteko minulle sähköpostiin kaikkimitaolen(ät)gmail.com yhteystietonne niin saadaan liput oikeille henkilöille!

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

 • Riihitonttu
  2.6.2014 at 06:29

  Huippu asu!! Lähden heti metsästämään noita housuja!

  • Sini
   2.6.2014 at 09:33

   Juu, ne on kyllä kivat!

 • myttyrällä/SJ
  2.6.2014 at 09:07

  Verhohousut… Hah! Täällä on aivan sama mielikuva… Kävin yhtiä verhoja nykymissä kaupassa päälle ja tuumasin EIIIII EIIIIII!!! Ne näyttivät minun päällä edelleen mummolan verhoilta tai pitkiltä kalsareilta!!
  Mutta sinun päällä kyllä näyttävät maukkaan muodikkailta, hmmm… Pitäisikö itsekkin kokeillä mustavalkoisia ei riemun kirjavia!

  • Sini
   2.6.2014 at 09:34

   😀 Mies kysyi multa, etä mitkä ihmeen mummohousut sulla on jalassa! Ja joo, värikkäisiin mäkään en uskaltanut koskea 🙂

  • myttyrällä/SJ
   2.6.2014 at 10:17

   Näin meilläkin varmasti kysyttäis!!

 • Eppusen kaapilla
  2.6.2014 at 09:31

  Hyvät noi lasit, mistäs ne on? Mun pitäis kans ostaa uudet rillit mutta kauheen vaikea löytää niitä just kivoja. 🙂

  • Sini
   2.6.2014 at 09:34

   Ne on furlan!Tuolta silmäasemalta on mun omat löytynyt!

Lue lisää