LEATHER WRAP

Tämä Cristelle&Co:n nahkainen kietaisujakku on ollut yksi käytetyimmistäni takeista nyt keväällä. Jakku on melko ohut, joten viileämmillä keleillä sitä voi pitää takin allakin. Kesätakiksi tämä on kyllä tosi hyvä ja itse otin vähän reilun koon, joten alle sopii pitkähihainenkin tarvittaessa.

Tykkään ehkä jopa enemmän käyttää tätä takkia auki, mutta otin muutaman kuva missä se näkyy kiinnikin. Noissa vain tuo paita ei ihan toimi takin kiinniolessa, vaan vaatisi alleen jonkun tiukemman yläosan ettei helma pursua rumasti. Takki onkin näkynyt minulla täällä jo aikaisemminkin ja tosiaan kun olen käyttänyt tätä todella paljon, niin vielä on tulossa sama takki myös yhden mekon kanssa kuvattuna.

Mitäs tykkäätte tästä kietaisumallista?

 • Anonyymi
  7.6.2014 at 07:51

  Erittäin hyvä !

 • Anonyymi
  7.6.2014 at 13:55

  Rotsi ihan ok, mutta muutoin tuntuu asu kenkineen aika syksyiseltä.
  Etelä-Suomessa mittari näyttää yli + 20.

  • Sini
   7.6.2014 at 17:40

   Juu tämä on luonnoksista poimittu, kuvat otettu pari kk sitten 🙂

 • Rea/Mamin aarteet
  7.6.2014 at 21:47

  Kiva rotsi!!

Lue lisää