LOMALOOK PART 2

Viime lomareissun jälkeen laitoin tänne postauksen omista loma-asuistani ja nyt kuvia läpikäydessä totesin, että olenkin useampaan kuvaan ikuistunut itsekin, joten tässäpä samanlainen postaus Kreikan lomalta. Lomalla en meikannut kuin kerran, siellä oli kertakaikkiaan liian kuuma siihen touhuun ja kun missään riennoissa ei tullut käytyä, niin ihan natural lookilla mentiin.

Hiukset taas, no omani ovat ihanan itsepäiset ja luonnonkiharat joten kuuma&kostea ei ole niille mikään ideaali ympäristö ja ne kääntyvät ihan mihin sattuu eikä niitä edes kannata yrittää laittaa. Ostin auringonpaahteesta johtuen itselleni myös lierihatun, en yleensä ikinä näytä mitään hattuja (paitsi pipoja) ja näytän omasta mielestäni tuossa hillittömän isossa hatussa ihan idiootilta, mutta hyvin se suojasi kyllä auringolta!

Nämä eivät siis mitään muotikuvia ole vaan rentoja lomaräpsyjä, joten älkää odottako liikoja 😀

 The lierihattu ja one siz fits all-mekko vanhan kaupungin kojusta. Kiva kesämekko, hintaa taisi jäädä tinkauksen jälkeen 15 euroa!

 Olin pakannut laukkuun useammat pitkät housut, mutta niitä ei tarvittu kuin kahtena iltana. Tässä marimekon raitoja.

 Ennen lomaa ostin uudet sandaalit ja nämä supermukavat löytyi Clarksilta. Jos olisin tiennyt mikä nahkakenkäparatiisi tuo paikka onkaan, olisin ehkä jättänyt nämä väliin. Samalla hinnalla ostin tuolta nimittäin viidet! nahkasandaalit (joista itselle kahdet), niistä kuva myöhemmin.

 Beigen sävyjä. Kuvan Vilan shortsit näkyy myöhemmin kuvissa sinisenäkin, ehdottomat suosikkini molemmissa väreissä!

 Laineileva tukka ja sinivalkoinen asu. Housut lindexin, laukku baggun ja kengät crocsin.
 Rantalook, kaivoin vanhat espritin sinivalkoiset bikinit mukaan. Edelliselle reissulle ostamani Huitin bikinit olivat tosi hyvät päällä, mutta niistä jäi aika suuret rajat ja ne häiritsee vähän toppeja ja t-paitoja pidettäessä.

 Altaalta tulossa, lannevaate osoittautui tosi käteväksi reissussa. Bikinit h&m.

 Lindoksen kaduilla sinivalkoisessa asussa. Toppi ja shortsit Vilan.
 Mustavalkoisena vanhassa kaupungissa, paita Lindex ja shortsit bershka.
Puinen risti paikallista käsityötä.

 All black. Paita bershka, shortsit zara, laukku cos ja sandaalit paikan päältä.
Ihan kiva asu ENNEN buffettia 😀

I know, taas mustaa! Shortsit ne samat bershkan ja paita pull&bear. Shortsit ostin viimelomalta sovittamatta niitä ja onhan ne vähän öhöm…lyhyet 😀
Mikä oli sinun suosikkiasu?
Ja hei muutes, edellisessä postauksessa vinkkaamani Booztin lisäalekoodi toimiikin edelleen, tai koodi on muuttunut, mutta tällä uudella koodilla saa myös -10% lisäalen tuotteista. Toimii aletuotteisiinkin, vaikka muuta sivuilla lukee, testasin juuri.
Koodilla SPFIG98 saa siis -10% lisäalen ja ostoksille pääset tästä. Kurkkaa vaikka edellisestä postauksesta parhaimmat aletärpit, osa tuotteista jopa -60% alessa!

*Sisältää mainoslinkin
 • Henna
  29.6.2014 at 07:01

  Sulla on kroppa tikissä 🙂 kerrohan joskus mitä treenaat ja miten syöt?

  • Sini
   1.7.2014 at 19:53

   Voi, olisi kiva sanoa, että treenaan tosi paljon ja syön tooosi terveellisesti, mutta ei 🙂 Pelaan pesäpalloa ja siinä tulee liikuntaa+käyn salilla. Syön ihan normaalia kotiruokaa voilla ja kermalla ja (liikaa) roskaruokaa ja herkkuja. Mulla on kaiketi vaan nopea aineenvaihdunta ja geeneissäkin on vikaa, että en oikeastaan liho vaikka söisin mitä. Nyt kuitenkin olen huomannut, että kun ikää alkaa kertymään, niin kyllä sitä helpommin kertyy kiloja ihan huomaamattakin.

 • Anonyymi
  30.6.2014 at 05:56

  Wau mikä nainen !

  • Sini
   1.7.2014 at 19:53

   Kiitos 🙂

 • Anonyymi
  30.6.2014 at 17:40

  Kivoja loma-asuja, kunpa vain täällä suomen kesässäkin tarkenis vastaavia käyttää 🙂 Rhodos on kyllä kiva paikka, pari kertaa siellä on tullut käytyä ja vieläkin sinne mieluusti lähtisin, lasten kanssa kiva kohde ja lentomatkat ja bussikyydit kohtuu lyhyitä 🙂

  Paula

  • Sini
   1.7.2014 at 19:54

   No niinpä! Tuolla ne on nyt kaapissa käyttämättöminä. Tykkäsin kanssa kovasti Rodoksesta, oli paljon nähtävää ja tosiaan lyhyet lennot!

 • Ebbe
  1.7.2014 at 09:22

  Mä oon ennenkin pyytänyt tuosta sun tatuoinnista "selvitystä" 😀
  Muistatko vielä? 🙂

  • Sini
   1.7.2014 at 19:55

   Voi ei, en kyllä muista! Siis tuosta käsivarressa olevasta? Siinä on kaksi pääskyä ja niissä lasten nimet ja ympärillä kirsikkapuunkukkia.

 • Anonyymi
  1.7.2014 at 20:14

  Superihania asuja!
  Voi miten kadehdinkaan sun vartaloasi!!! Miten ihanaa olisi pukeutua helteillä noin. Napapaita kahden lapsen äidillä. NYYH! Mä en voi koskaan pukeutua noin ;(. Olet kyllä kaunis!

  Oletko koskaan tehnyt ruokapostausta? 😀 Mitä syöt ja minkäverran kuntoilet?

  • Sini
   1.7.2014 at 20:32

   Voi kiitos!
   Mä tuossa kommentoikin, että syön ihan normaalia kotiruokaa ja aika paljonkin vielä ja olen ihan hirveä herkkujen perään! Oma kroppa on muokkautunut tällaiseksi jo nuorena kun urheilin paljon eikä se ole siitä kovinkaan paljoa muuttunut. Itsellä imetys vei kaikki raskauskilot ja 8 kiloa päälle, joten olin omasta mielestänikin jo liian laiha kun lopetin Aatun imettämisen.

   Nykyään en ehdi enää kuntoilla niin paljon kuin haluaisin, pelaan pesäpalloa ja käyn salilla satunnaisesti. Olen sitä mieltä, että liikunta on tosi mukavaa kun löytää sen oman jutun. Mulle se on kaikki palloilulajit, niissä se liikunta tulee ihan huomaamatta eikä hampaat irvessä. Kannattaa kokeilla uusia lajeja ja koittaa löytää se mieluisin ja vielä vaikka joku kaveri mukaan, niin tulee lähdettyäkin helpommin!

   Mulla on varmasti maailman huonoin itsekuri syömisen suhteen ja ikinä mun "terveelliset elämäntavat" eivät onnistu. Ehkä pitäisi löytää se kultainen keskitie ja ottaa itsellekin yksi karkkipäivä, ennemmin kuin kieltää herkut kokonaan.

   Kannattaa kokeilla pienillä ruokavaliomuutoksilla, usein esimerkiksi annoskoot jo ratkaisee. Olen itse sitä mieltä, että normaalia kotiruokaa voi syödä hyvällä omallatunnolla enkä kannata kevyttuotteita. Kunhan vaan muistaa kohtuulliset annokset ja säännölliset ruoka-ajat (esim hedelmä välipalaksi) niin ei tule ahmittua liikaa jos nälkä pääsee liian suureksi. Siihen kylkeen joku mukava liikuntaharrastus, niin uskon, että hyvin menee!

Lue lisää