MÖKILLÄ

Toukokuisen helleaallon iskiessä suuntasimme yhdeksi päiväksi mökille. Lapset viihtyvät meillä tosin hyvin mökillä ja puuhaa keksitään, vaikka leluja ei samallalailla ole kuin kotona. Itseasiassa parhaat leikit syntyvätkin ihan joistan simppeleistä jutuista ja pelkällä vedelläkin saatetaan läträtä tuntikausia. Mikäs sen mukavempaa puuhaa silloin kun aurinko paistaa ja tarkenee!

Aatu rakastui naapurin kissaan. Kissan perässä hän kulki tuolla koko ajan ja paijasi minkä kerkesi. Meillä ei lemmikejä ole, mutta tutuilla ja naapureilla on monilla koiria ja niihin Aatu ei ole koskaan kiinnittänyt samanlaista huomiota. Toki silittää joskus ja usein ajaa naapurin koiraa takaa 😀 Ihan selvä kissaihminen kuoriutui siis meidän Aatusta! Oli jotenkin liikuttavakin seurata häntä kun en ole ikinä nähnyt Aatua tuollaisena, puhuikin kissalle ihan kuin pienelle vauvalle ja oli sellainen todella hellä.

Rannassa käytiin ihmettelemässä, mutta isossa järvessä oli vielä niin kylmää vettä, ettei kukaan uskaltautunut uimaan. Läheisessä metsikössä taas seikkailtiin polkuja pitkin ja etsittiin aarteita.

Onni on myös ihan muutaman sadan metrin päässä oleva pikkukauppa, josta on helppo kipaista hakemassa jäätelöt viilentämään kuumaa kesäpäivää! Onneksi kesä on vasta edessä ja monta ihanaa mökkipäivää vielä tulossa!

5 Comments

Leave a Reply

Lue lisää