RACOON AW14

Muutamien talvimallistojen kuvia olen jo kurkannut ja ajattelin jakaa täälläkin niistä joitain. Kelitkin tuntuvat olevan sellaiset, että tiedä vaikka toppakamppeet saisikin joku aamu heittää niskaan 😀

Aloitetaanpa vaikka näillä Racoonin AW14 kuvilla. Aika erilainen mallisto on tulossa, merkillä kun aikaisemmin on ollut hempeitä värejä ja pilkkuja sekä sydämiä. Nyt haalareissa ja takeissa seikkailee myös räyheät leopardiprintit!

Nuo toppahanskat ovat muutes mielestäni tosi kivat!

Haalareissa ja takeissa on niitä tuttuja sydämiä ja pilkkujakin, värit vaan tänä vuonna aika tummat. Ainakaan näien kuvien perusteella eivät iskeneet minuun. Tuo printtihaalari taas olisi minusta kiva kuosiltaan, mutta en tykkää tuosta alaosasta, joka on musta.

Pelkkänä takkina ja yksivärisinä housuina tuo leopardi olisi varmasti kiva. Tytölle sopisi esimerkiksi pinkit housut hyvin!

Keltainen sydäntakki taas on mielestäni todella ihana, samaa löytyy niin isojen kuin pientenkin puolelta. Pojille löytyy keltaisena tähtitakkia ja haalaria, isojen mallissa haalarin alaosa on musta.

Tässä vielä tulevan malliston pikkuiset tuotekuvat. Kirjoituksista ei varmaan saa mitään selvää, mutta kuvaston voi käydä kurkkaamassa ja zoomaamassa täällä.

Mitäs tykkäätte?

    Lue lisää