Siksakkia ja banaaneja

Lomakuvien purku menossa, aloitetaan vaikka näistä ensimmäisistä. Me lomailimme tosiaan Rodoksella Ixiassa kaksi viikkoa ja hyvin saimme aikaimme kulumaan. Ixia paikkana ei mitenkään niin erikoinen ollut, siellä ei oikeastaan ollut kuin hotelleja ja ravintoloita…niin ja kivikkoinen ranta. Lapset taas rakastivat tuota mukulakivirantaa, ei niinkään uimismielessä vaan noiden kivien keräämisessä! Kävimmekin useamana iltana tuolla rannalla keräämässä kiviä ja kotiinkin niitä kannettiin pieni pussillinen 🙂

Matkaa Rodoksen kaupunkiin oli noin 6 kilometriä ja sinne pääsi bussilla tai taksilla. Me kuljimme aina taksilla, koska neljältä hengeltä ero hinnassa ei ollut kuin yhden euron. Lisäksi bussit olivat aina tupaten täynnä. Jos kaksi aikuista tuolla lomailisi niin pyörällä pääsisi kätevästi vaikka mihin tai sitten esimerkiksi skootterilla. Me vuuokrasimme auton pariksi päiväksi, mutta siitä lisää eri postauksessa.

Saimme ennen reissua Indikidualilta muutamia näytekappaleita ja tässä niistä kuvia Rodoksen maisemissa. Tuo huivi oli minusta ihana, harmi kun se taitaa olla vain pelkkä sample eikä sitä tainnut tulla tuotantoon asti ollenkaan. Banaaneja olen ostanut Eeville täksi kesäksi myös shortseina, nekin varmaan jossakin kuvassa vilahtavat.

Mitäs sanotte siksakeista ja banaaneista?

 Lucha shirt // sunny leggings

 Pie shirt // too crazy baggy pants

 • Pia - Jotain tekemistä
  25.6.2014 at 19:55

  Banaanit ei ihan innosta, mutta molemmat paidat on tosi kivat! 🙂

  • Sini
   27.6.2014 at 17:20

   Siksakit on kyllä ihania!

 • La Petite Princesse
  26.6.2014 at 11:34

  Ihania kuvia upeissa maisemissa!
  Mä tykkään tuosta ekasta asusta tosi paljon 🙂

  • Sini
   27.6.2014 at 17:21

   Maisemat oli tuolla kyllä kohdillaan! Mäkin tykkään tuosta kovasti.

 • Mehukekkerit Veera
  28.6.2014 at 18:40

  Hei olipa kiva kuulla tästä, ollaan itsekin mietitty syksyn lomaksi Rodosta. Ihania kuvia 🙂

Lue lisää