ALEFARKUT JA TÄYDELLISET BALLERINAT

Kirjoittelinkin täällä tuosta Fashionstoren alesta ja tilasin sieltä itselleni yhdet farkut ja kokeiluun myös mustat nahkaiset balleriinat. Olen jo pidemmän aikaa etsinyt mustia ballerinoja ja useammat ovat käyneet sovituksessakin, mutta sopivia ei ole löytynyt. Liekö minun jalkani jotenkin kummalliset, mutta kaikki ovat olleet liian kapeita tai matalia tai muuten vaan epäsopivia.

Fashionstoren toimitus oli supernopea. Paketti oli seuraavana päivänä noudettavissa postista ja Liu Jo:n farkut eivät pettäneet tälläkään kertaa!

Tilasin nämä vaaleat kulutetut pillifarkut, täydelliset kesäfarkut ja värikin oli juuri oikea. Bottom up malli on vain kertakaikkisesti niin hyvä, näissä ei mukana ollut elastania, joten koko hiukan napakampi kuin mitä muissa merkin farkuissa. Tai normaalistihan Liu Jo:n farkuissa saa valita yhtä kokoa pienemmän, koska joustavat niin hyvin, mutta näissä suosittelisin ehkä sitä normaalia kokoa. Kaikki farkut pääset katsomaan tästä.

Ja sitten ne balleriinat. Nämä Guessin mustat ovat ihanan pehmeää nahkaa eivätkä purista mistään. Tosi hyvä malli ja -40% alella hinta oli ihan kohtuullinen nahkakengistä. Kaikki alekengät löytyvät täältä.

Mitäs tykkäsitte farkuista ja kengistä? Tekikö muut tuolta hyviä löytöjä?

* Postaus sisältää mainoslinkin

 • Annika /Karkkipurkki
  2.7.2014 at 11:07

  Kivalle näyttää! Ja nahkaballeriinoille olisi käyttöä täälläkin, täytyypä käydä nuo kurkkaamassa 🙂

  • Sini
   3.7.2014 at 10:52

   Kannattaa kurkata, tosi hyvät jalassa!

 • Melina / Minishow
  2.7.2014 at 20:15

  Ooo mitkä farkut ja mikä istuvuus! Pitäis itekin sovittaa Liu Jot kun seuraavan kerran tulee jossain nenän eteen, vaikka tuskin se ihan vaan farkuista on kiinni että näyttää tolta :D!

  • Sini
   3.7.2014 at 10:52

   Noissa tuo istuvuus on ihan huippu, suosittelen testaamaan!

 • Anonyymi
  2.7.2014 at 21:03

  Mistä toi sun kiva jakku vai mikä onkaan on löytynyt :)?

  • Sini
   3.7.2014 at 10:53

   Se on onlylta. Anette military sweat jos vaikka googlella löytyisi vielä jostain!

 • AnneK
  3.7.2014 at 19:15

  Hei, jopas kiva asukokonaisuus!

  • Sini
   3.7.2014 at 20:59

   Kiitos!Tuollainen mukavan rento!

Lue lisää