bloPPshop tarjous

Onko teille bloPPshop jo tuttu? Kyseessä on blogi ja kauppa, jonka takana häärivät naiset nimeltä Heidi ja Helena. Sivuilta löytyy tosiaan siis bloPPshoppilaisten oma blogi, jossa seurataan kahden perheen arkea ja lisäksi myös pieni symppis kauppa, jossa myydään siistejä käytettyjä lastenvaatteita.

Kaupan puolelta löytyy mm. Mini Rodinin, Polarn O. Pyretin ja Ralph Laurenin lastenvaatteita. Osa vaatteista on ihan uusia ja suurinosa erittäin siistissä käytetyssä kunnossa olevia. Sivuille päivitetään uusia tuotteita aina pikkuhiljaa, joten kannattaa kurkata niitä säännöllisin väliajoin josko jotain mieluisaa olisi juuri päätynyt myyntiin.

Osa vaatteista myydään myös huutokauppaperiaatteella bloPPshopin facebook sivuilla. Sinne kannattaa klikata itsensä myös tykkääjäksi niin näkee heti uusimmat lisäykset.

Tutustumistarjouksena bloPPshop tarjoaa teille pienen alekoodin kauppaansa. Koodilla ”KAIKKI” saa -10% alennuksen tilauksen loppusummasta ja koodi on voimassa sunnuntaihin 13.7.2014 saakka.
Kauppaan pääset tästä.

    Lue lisää