BOBO CHOSES AW14 JA COMPONIBILIN VOITTAJA

Sain tänään sähköpostiini uuden Bobo Choses malliston kuvia sekä pressitiedotteen. Mallisto tulee kauppoihin hieman myöhemmin, mutta tässä teillekin vähän esimakua siitä mitä on tulossa! Bobo Chosesilla on ollut oma tyyli alusta saakka ja uusin A day in L.A mallisto noudattaa tätä tuttua henkeä hyvin. Murrettuja sävyjä, printtejä, vähän retroa ja niin….Boboa!

Näin uutta mallistoa kuvaillaan: A collection inspired by Los Angeles city and the imaginary of the 50’s: the glamour of the movie stars at Château Marmont, a walk through Sunset Boulevard, or the swans at Echo Park lake.

Kuvia oli hurjan paljon, mutta valitsin niistä omia suosikkejani. Itse pidän joka kerta eniten merkin huppareista ja söpöistä repuista. Asusteita näkyy tuolla ihan lopussa olevassa kuvassa jonka poimin katalogista.

Kurkatkaa muutes päivän toinen postaus täältä, siellä juttua aurinkolaseista..

Kaikki kuvat: Bobo Choses

Finnish design shopin kanssa järjestetyn Componibili arvoonan voittajakin on nyt arvottu ja arpaonni suosi seuraavaa:

Anonyymi07 heinäkuuta, 2014 10:42
Meiltä ei löydy vielä yhtään, mutta lastenhuoneeseen olisi kiva tuo musta! Mukana arvonnassa.
-Mila-
Onnea voitosta Mila! Laittaisitko minulle yhteystietosi ja väritoiveesi osoitteeseen kaikkimitaolen(ät)gmail.com. 

    Lue lisää