FASHIONSTORE FINAL SALE

Fashionstorella alkoi muutama päivä sitten alen loppurysäys ja sehän tarkoittaa tietysti aleprosenttien kasvamista. Aletuotteet ovat nyt suurin osa -50% ja osa jopa -70% alennuksessa. Meillä on tiedossa ensi viikonloppuna yhdet juhlat ja omasta kaapista ei ihan hirveästi noita juhlamekkoja löydy, joten katsastin niiden osalta tarjonnan. Yksi todella kiva musta mekko sieltä löytyikin (tämä) ja käytinkin siihen minulla olevan lahjakorttini.

Saimme muutes vihdoin ja viimein nuo Muuton dotsit seinälle ja osa meni meidän makkariin ja pari lasten makuuhuoneeseen. Nappasin kuvat siivouspäivän päätteeksi ja sänkyyn pääsi tällä kertaa nuo ihanat mini rodinin pallokalapussilakanat. Ovat kuulkaas tosi mukavan tuntuiset!

Marciano Guessin musta kotelomekko oli mielettömän mukava päällä ja materiaali on sellaista hieman joustavaa,  joten ei purista eikä kiristä mistään. Kuvissa näkyy aikaisemmin tilaamani mustat guessin balleriinat, niitäkin löytyy nyt puoleen hintaan täältä ja uutuuksista vähän eri mallisia mustina ja konjakinvärisinä täältä.

Muita alesuosikkejani oli tuo Liu Jo:n beigevalkoinen mekko sekä tosi monikäyttöiset silicone rinse käsitellyt farkut, joita löytyy alesta sekä Guessilta, että Liu Jo:lta. Vastaavat löytyvät omastakin kaapistani ja ovat olleet yhdet käytetyimmistä housuistani. Mustat kiiltonahkaiset korkkaritkin olivat kauniit, mutta valitettavasti malli oli itselleni vähän liian kapea kärjestä. Kaikki aletuotteet näet täältä.

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

 • myttyrällä | SJ
  27.7.2014 at 06:36

  Samat balleriinat ovat täälläkin 🙂

  • Sini
   27.7.2014 at 12:49

   Ne ovatkin huippuhyvät ja mukavat jalassa!

Lue lisää