LAPSIPERHE RODOKSELLA: PIENET TUTKIMUSMATKAILIJAT

Rodos postaukset jatkuvat! Aikaisemmat vinkit ja reissukuulumiset voit lukea täältä.

Kerroin jo aikaisemmin, että itseä vähän harmitti kun tuolla Ixiassa ei ollut sellaista kivaa rantakatua, jossa olisi voinut kävellä, pysähtyä kahville ja ihmetellä maailman menoa. Tällainen näköalareitti sieltä kuitenkin löytyi ja sitä pitkin pääsi Rodoksen kaupunkiin, tai ainakin aika lähelle sitä. Meidän hotellilta matkaa oli tuonne useampi kilometri, mutta eräänä iltana päätimme kävellä sinne ja Aatu pääsi perille rattaiden kyydissä.

Reitti meni siinä ihan meren rannassa ja matkan varrella oli rauhallisia poukamia, johon saattoi pysähtyä syömään vaikka eväitä tai uimaan. Meillä lapset olivat jälleen kerran ihan innoissaan noista pienistä kivistä! Niitä he olisivat heitelleet mereen monta tuntia ja hauska leikki oli myös odottaa aallon tulemista ja sitten äkkiä juosta karkuun! Eipä sitä useinkaan tarvita hienoja huvipuistoja tai viihdykkeitä, halvat huvit on ne parhaat huvit 🙂

Kohti hotellia lähdimme tallustelemaan vasta auringon jo laskiessa ja niinhän siinä kävi, ettei Eevi jaksanut kävellä enää takaisin ja nappasimme taksin. Hotellilla sitten vaihdoimme leikeissä kastuneet vaatteet kuiviin ja suuntasimme syömään. Reissussa muuten niin kovin huonoruokaiset lapsenikin söivät ihan älyttömät annokset, ilmeisesti iltalenkki ja vesileikit saivat mahan kurnimaan. Suosittelen ehdottomasti käymään tuolla näköalareitillä ja ottamaan vaikka eväät ja pyyhkeenkin mukaan. Kaunis paikka!

 • Anonyymi
  28.7.2014 at 07:58

  ihania kuvia! Juuri näin on, että ne ilmaiset huvit on parhaimpia kuitenkin.. 🙂

  • Sini
   30.7.2014 at 19:25

   Kiitos ja niinhän se tosiaan on!

 • myttyrällä | SJ
  28.7.2014 at 08:02

  Lasten kanssa rauhallisesti kävellen tosiaan jaksavat yllättävän kauas. Meidän lomilla liikutaan ja kuljeskellaan paljon. Hotelli jää usein ihan sivuseikaksi, kun ei siellä juuri olla. Ihanan levollisia ja silti iloisia kuvia… Sandaalit pisti myös silmään, et satu muistamaan mistä olet hankkinut ne?

  • Sini
   30.7.2014 at 19:26

   Sama täällä, ollaan melkein koko ajan menossa. Sandaalit ostin tuolta rodoksen vanhasta kaupungsta, hintaa oli vain 18e ja täyttä nahkaa!

 • Annika /Karkkipurkki
  28.7.2014 at 14:26

  Ihania lomakuvia! Ja taas tuli matkakuume… 😀

  • Sini
   30.7.2014 at 19:27

   Kiitos Annika!

 • Katja
  30.7.2014 at 18:01

  mistä tää reitti alkaa?

  • Sini
   30.7.2014 at 19:27

   Tää lähti siitä Ixian "päätien" vierestä ihan sieltä Rodoksen kaupungin puoleisesta päästä. Ennen semmoista mäkeä alkoi tuo reitti..

Lue lisää