NIMIKOINTIPUUHISSA JA TARRAMONSTERI TARJOUS

Olen ollut täällä lastenvaatteiden nimikointipuuhissa ja ihan ensimmäistä kertaa! Meillä ovat molemmat lapset olleet tähän asti perhepäivähoitajalla hoidossa, joten aikaisemmin olen nimikoinut vain muutamia hanskoja, nekin tussilla. Pienessä ryhmässä lapset ovat olleet eri kokoisia ja eri sukupuolta, joten omat tavarat ovat aina löytynyeet helposti.

Sain testattavaksi kaksi pakettia näitä tarramonsterin nimikointitarroja ja tarrat ovat olleet käytössä nyt noin kuukauden. Molemmat lapset ovat olleet varahoidossa päiväkodissa ja Eevi siirtyykin syksyllä eskariin, joten tarrat tulivat ihan tarpeeseen. Meillä käytetään hoidossa ihan samoja vaatteita kuin kotonakin, mutta totta kai valkkaan sinne käytännöllisimmät ja mukavimmat vaatteet lasten päälle. Hoitokassiin nimikoin suoraa varavaatteet, ulkovaatteet ja kengät ja muita sitten sitä mukaan kun on aamulla puettu päälle. Nimikoidut vaatteet ovat ehtineet pyöriä pesukoneessa jo useita kertoja ja crocsin sandaalit ovat olleet käytössä molemmilla päivittäin, kaikissa tarralaput ovat edelleen visusti kiinni!

Tarramonsterin sivuilta tarrojen tilaaminen on superhelppoa! Ensi valitaan mieluisin tarramalli, vaihtoehtoja on useita eri malleja ja eri kokoja. Myös erilaisia valmiita tarrapaketteja voi tilata ja meillä testissä on nuo monsterin pilkkupakkaukset. Nämä ovat mielestäni sopivan pieniä mahtuakseen hyvin pesulappuun tai niskassa olevaan merkkiin ja isompia voi käyttää ulkovaatteissa, repuissa ja esimerkiksi kengissä.

Mieluisan mallin jälkeen valitaan tarran pohjaväri. Tuollakin vaihtoehtoja on lukuisia aina kirkkaan keltaisesta hempeän vaaleanpunaiseen tai sitten ihan perusvalkoiseen. Seuraavaksi valitaan tarraan haluamansa kuvio, mahdollista on myös ottaa ilman kuviota. Lapset valitsivat meillä leppäkertun ja auton. Lopuksi valitaan vielä tekstin fontti ja itse teksti, meillä on tarroissa lasten etu-ja sukunimet, mutta mahdollista on laittaa myös esimerkiksi puhelinnumero.

Paketissa tulee mukana hyvät käyttöohjeet, itse tarrat tietysti ja lisäksi noita isompia suojatarroja, jotka ovat käteviä kun nimikoidaan esimerkiksi kenkiä. Näillähän voi vaatteiden lisäksi nimikoida paljon muutakin; reppuja, eväsrasiota, leluja ja muita tarpeellisia tarvikkeita.
Nyt kun koulu/päiväkoti/eskari ura taas pienillä kohta starttaa, sain tänne teillekin jaettavaksi pienen alekoodin tarramonsterin tuotteisiin. Koodilla EBKESÄ2014 saatte -15% alennuksen kaikista tarramonsterin tuotteista ja koodi on voimassa heinäkuun loppuun saakka.
Tilaamaan ja tutustumaan pääsette tästä. Onko teillä muilla yhtä hyviä kokemuksia näistä?

 • Rva Uni Vaje
  22.7.2014 at 04:55

  Onpas kiva ja ajankohtainen postaus! Olen tilannut Namebubbles- verkkokaupasta jo useamman erän nimikointitarroja, ja olen ollut todella tyytyväinen. Toimitus on nopea ja tarrat eivät ole kuluneet tai irronneet pesuissa. Nyt tarrat alkavat taas loppua, ja voisinpa kokeilla tuota Tarramonsteria ja käyttää alennuskoodisi siihen 🙂

  • Sini
   23.7.2014 at 18:54

   Kiva kuulla kokemuksia niistäkin!Olen kuullut monen kehuvan myös name bubblesia!

 • Nanna
  22.7.2014 at 07:51

  Itse olin ekaa kertaa vaatteiden nimikoinnin edessä tytön aloittaessa eskaria pari vuotta sitten. Tilasin Namebubbles-verkkokaupasta ja tyytyväisiä ollaan oltu. Ainut miinus vaan oli eskariope, joka ei tajunnut tarroja tai lähinnä niiden kestävyyttä ja kirjoitti sitten varmuuden vuoksi mustalla tussilla isolla kaikkeen tytön nimen. Vasta keväällä kirjoitettuani hieman suutahtaneena todella aikuismaisesti valtavilla kirjaimilla reissuvihkoon asiasta ties kuinka monennen kerran viesti meni perille. Nyt täytyisi varmaan varmuuden vuoksi hankkia jo pojalle omia tarroja kerhoa ajatellen sillä pojan muisti loppuu siihen kun tavaran kädestään laskee. Tarroilla merkkaaminen kuitenkin käy niin kovin nopeasti 🙂

  • Sini
   23.7.2014 at 18:56

   Ai siellä ei ihan hiffattu ideaa? 😉 No, tulipahan ainakin lopulta selväksi! Olen kuullut monien päiväkodissa työskentelevien kehuvan juurikin noita tarroja ja kunka helppoa se nimikointi niillä on ja kuinka kivaa sitten hoidossa kun omat tavarat pysyvät tallessa eikä tarvitse hoitajienkaan arpoa mikä kenekin on.

 • Eedith
  22.7.2014 at 09:10

  Meillä on ollut näitä 1,5 vuotta käytössä ja ovat olleet hyviä. Olen tainnut tilata näitä sinä aikana 3 kertaa. Viimeisin tilaus oli sen verran iso, että niillä tarroilla taidetaan pärjätä pitkään. Tykkään siitä, että tarraan mahtuu sekä etu- että sukunimi. Päiväkodista tarroista on tullut pelkkää kiitosta 🙂

  • Sini
   23.7.2014 at 18:56

   Munkin mielestä se on tosi hyvä juttu, että mahtuu koko nimi. silti tarrat eivät ole liian isoja ja mahtuvat hyvin siihen niskamerkkiin tms

 • Ebbe
  22.7.2014 at 09:21

  Ajankohtainen postaus tännekin suunnalle!
  Meilläkin esikoinen aloittaa eskarin eikä ole aiemmin nimikoinnin tarvetta ollut!

  • Sini
   23.7.2014 at 18:57

   Samat puuhat siis edessä sielläkin! Nopeasti se sitten sujuu kun pääsee alkuun 🙂

 • Anonyymi
  22.7.2014 at 11:25

  Meille tuli juuri tarramonsterilta eka tilaus. En ole ihan täysin tyytyväinen, koska vaaleansininen olikin tumma petrooli ja tulostuksesta jäi vaaleita viivoja. Liilan väriset olivat paljon parempia. Meillä on minipilkut ja miniboxit ja ne on olleet just hyvänkokoiset. Kenkiin on välillä ollut hiukan hankala saada kiinnittymään, etenkin suojakalvo ei ole osaan materiaaleihin tahtonut kiinnittyä. Seuraavan kerran kokeilen varmaan namebubbleseita, kun niistä kuullut hyvää. Tosin nämäkin ihan ok, tällä lyhyellä kokemuksella.

  • Sini
   23.7.2014 at 18:58

   Voi harmi jo eivät olleet mieluisia!Kannattaisikohan reklamoida niistä, tulisi tämä ongelma sielläkin päässä tietoon? Meillä olen nyt laittanut lenkareihin ja crocseihin ja niissä ne on pysyneet ihan hyvin. Crocseissa on vain se pelkkä ratta eikä suojaa.

 • Anonyymi
  22.7.2014 at 17:54

  Useita paketteja tilanneena, voin suositella. Hyvin pysyy, jopa sisäkengän pohjassa!

  • Sini
   23.7.2014 at 18:59

   Ai sielläkin! No vitsit, laitanpa siis tossuihinkin tarrat!

 • Meeri / Murulit
  23.7.2014 at 07:09

  Meillä on näitä myös ja pitkään ovat pysyneet, kengistäkin on ennemmin kulunut teksti ja kuva pois kuin, että tarra olisi irronnut. Pitäisikin tilata taas uusi satsi näitä, sisävaatteita en ole enää jaksanut nimikoida koska tyttö pitää aika hyvin huolen omista vaatteistaan ja sisävaatteita ei nyt enää eskarissa riisutakkaan ollenkaan kun Pinja on vain aamupäivän, ulkovaatteet kyllä kaipaisivat osa nimikointitarroja, edelliset alkaa olla aika finaalissa. 🙂

  • Sini
   23.7.2014 at 19:00

   Meillä kanssa enemmän olen laitanut Aatun vaatteisiin, mutta Eeviltäkin joitain huppareita yms jotka tahtoo aina jäädä lojumaan johonkin. ja ulkovaatteet olen nimikoinut kaikki.

Lue lisää