PIKAINEN TUUNAUS LASTENHUONEESSA

Tilasin jo muutama kuukausi sitten Metsolasta näitä sisustustarroja, mutta ne ovat odotelleet inspiraatiota siitä saakka. Nyt vihdoin eilen ajattelin, että kokeilen niitä tuohon puiseen rasiaan ja siitä se homma sitten lähtikin vähän lapasesta ja tarroja päätyi muuallekin. Kävi vähän samalla lailla kuin alakerran leikkihuoneen kanssa silloin näiden pisaratarrojen kanssa, niihin en kyllä ole kyllästynyt ja piristävät huoneen ilmettä kivasti.

Kokeilin sitten tarroja myös noihin pikkukaappeihin ja samalla vaihdoin hetkeksi Aatun hyllyihin nuo puiset sirkussetin ukkelit ja eläimet. Tuovat mukavasti väriä tänne kun seinät ja kalusteet ovat valkoiset.

Ja sitten hommaa piti jatkaa tuonne Eevin puolellekin, se kun näytti muuten ihan orvolta. Kuvan ihana karhuhuopa on Brita Swedenin ja se on pehmoista villaa. Toimii hyvin myös esimerkiksi päiväpeittona pikkusängyssä. Jos tykästyit niin vinkkinä, että näitä löytyy kahdessa värissä superhyvässä alessa täältä, postarit ovat vain aika isot, mutta niidenkin kanssa hintaa jää alle puolet ovh:sta.

Jos aikaisemmin ei ollut sisustusintoa ollenkaan, niin nyt sitä on senkin edestä. Tällä viikolla posti toi vihdoinkin Eamesin nojatuolit yläkertaan ja samassa tilauksessa pari muutakin kivaa juttua tänne kotiin. Blogin puolella tulee varmasti näkymään normaalia enemmän sisustuspostauksia, toivottavasti tykkäätte niitä lukea? Lastenhuoneessa pitäisi kiinnitellä muutama koukku ja etsiä parit kehykset ja kunhan ikkunalistat saadaan paikoille niin ne verhotkin täytyisi hommata. Ensi viikolla tiedossa on myös Finnish design shopin sponssaama huippuarvonta, jossa voitte voittaa erään kauniin ja käytännöllisen tavaran kotiinne!

Nyt mukavaa viikonloppua ja facebookin arvonnan voittajan julkistan huomenna!

 • Hetkiä-blogi / Katriina
  4.7.2014 at 20:26

  Tarrat tuo heti charmia huoneeseen. Kivan näköinen huone muutenkin! 🙂

  • Sini
   5.7.2014 at 16:27

   Kiitos! Ne kyllä piristävät ilmettä kummasti!

 • Tuuli
  5.7.2014 at 10:43

  Onpas kivoja 🙂
  Mistä tuo kirjoituspöytä on?

  • Sini
   5.7.2014 at 16:27

   Se on ikeasta 🙂

  • Tanja
   5.7.2014 at 18:06

   Kiva pupulamppu. Minkä kokoinen se on, 26 vai 15-senttinen?

  • Sini
   8.7.2014 at 11:59

   Se on semmoinen ihan pieni eli varmaan tuo 15 senttinen. unohdin mitata 🙂

 • Hansuli
  5.7.2014 at 20:12

  Sisustustarrat on niin kiva ja helppo tapa piristää ilmettä. Tosi tyylikästä teillä muutenkin! Mulla on just yhden lapsen huone vaiheessa, mutta sinne tulee prinsessaisempaa teemaa tyttären toiveesta.

  • Sini
   8.7.2014 at 11:58

   Näin on!Ja noissa on hyvä, ettei jää jälkiä vaikka ne ottaa joskus poiskin! Prinsessateema kuulostaa oikein hyvältä!

Lue lisää