RANTAELÄMÄÄ JA BEATRIX NEW YORK

Me ei varmaan olla anoita, jotka ovat viettäneet aikaa rannalla nyt viimepäivinä? Harmi kun kesälomat on jo lusittu ja arkipäivät ovat menneet töissä, mutta onneksi viikonloppunakin ehtii! Tänään tarkoitus oli suunnata heti aamupäivästä kalajärvelle, jossa on kiva ranta ja hyvin tekemistä, mutta synkät ukkospilvet vähän muuttivat suunnitelmia. Iltapäivällä lähdettiin sitten vaan viereiselle uimarannalle, mutta eipä me sielläkään kovin kauaa ehditty olla kun taas jo jyrisi..

Olemme päässeet testailemaan näitä kuvissa näkyviä suloisia Beatrix New Yorkin tuotteita ja rannalle pakkasimme pyyhkeet, viltit ja kellukkeet reppuihin ja eväät nohin kylmälaukkuihin. Reppuja löytyy myös pienemmän kokoisina mitkä soveltuvat kerhorepuiksi hyvin. Nämä isommat ovat sopivia koululaisille ja meillä noita olen käyttänyt nyt hoidossa, näihin kun mahtuu kaikki tarvittavat vaihtovaatteet ym.

Beatrix New Yorkilta löytyy myös juomapulloja, matkalaukkuja ja iPad suojuksia. Lisää voit lukea täältä maahantuojan sivuilta ja tuolta näkyy myös kaikki kuosivaihtoehdot. Suloisia eläimiä vaikka kuinka! Suomeen nämä ovat rantautuneet vasta jonkin aika sitten, kotimaisista kaupoista näitä löytyy mm. AT Lastenturvasta ja Pikku otuksesta.

Eväslaukuissa on tosiaan tuo kylmälaukku ominaisuus ja nämä eväslaukut ovat myös tosi tilavia eli mahtuu mukaan enemmänkin sapuskaa. Lasten suosikit olivat kuitenkin nuo tölkiltä näyttävä juomapullot. Näissä on sisällä pilli ja myös termosominaisuus, jolloin juomat pysyvät kylminä tai kuumina pitkään.

Mitäs sitä sitten muuta tehtiin kun syötiin eväitä? No pelattiin! Meillä on nyt menossa UNO vaihe ja sitä peliä saisi olla pelaamassa ihan koko ajan. Aatukin on hyvin päässyt jyvällä tuosta junior versiosta, joskin ei vielä osaa ihan taktikoida noiden korttiensa kanssa. Alussa Aatu huusi joka lyöntikerralla ”UUNO!!” ja edelleen aina kun tulee se monivärikortti, pyytää hän aina punaista vaikka ei itsellä koko väriä olisi ollenkaan 🙂

”Äiti nosta kuule kortti!”

Launantai on paras päivä kun on herkkupäivä! Me pyritään tuohon yhteen karkkipäivään viikossa, mutta kyllähän sitä joskus tulee tikkareita tms syötyä muulloinkin. Kesällä jätskiä taas menee aika paljon, mutta Suomen kesä on sen verran lyhyt, että se ilo heille (ja minulle) sallittakoon. Vielä kun itse pystyisi rajoittamaan tuon herkuttelun vain yhteen päivään niin hyvin menisi..

Ja sitten uimaan!!

 • Saga / Niittykulma
  19.7.2014 at 18:18

  Rannalla on parasta tällaisilla helteillä. Me ollaan nyt tyydytty viime päivinä oman pihan paljuun. Ihania kesäkuvia sulla.

  • Sini
   19.7.2014 at 19:15

   Niin on! Voi, teiltä löytyy palju! Olen kyllä niin kade, sellainen olisi ihana!

 • Nanna
  19.7.2014 at 18:22

  Onko nuo juomapullot suhteellisen kevyitä? Meidän kohta 1v ei osaa juoda kuin pillistä ja mietin soveltuisiko noin pienelle reissun päälle? Näillä helteillä termosominaisuus kun kuulostaisi oikein tervetulleelle 🙂

  • Sini
   19.7.2014 at 19:17

   On ne kyllä painavempia kuin perus muovipullot tuon termariominaisuuden kanssa. Meillä kyllä tosin 1v ikäisenä juotiin niistä life factoryn lasipulloistakin sujuvasti, että nuo on suunnilleen samaa painoluokkaa!

  • Nanna
   20.7.2014 at 08:18

   Kiitos tiedosta! Täytyykin vakavasti harkita ostamista. Onneksi lapset kasvavat jos vielä liian painavaksi osoittautuu ja toisaalta onhan meillä muitakin käyttäjiä 🙂

 • Noel
  19.7.2014 at 19:19

  Mielettömän ihania noi juomapullotölkit! Pysyykö ne ihan tiukasti kiinni ettei vuoda vaikka tölkki välillä jossain kassin pohjalla lojuiskin?

  • Sini
   19.7.2014 at 19:25

   Eiks ookkin!Noita on myös kaikkia eri kuvioita! Korkki on sellainen ruuvattava ja pysyy kyllä tiiviisti kiinni jos laittaa jengat hyvin kohdalleen. Ekaksi mulla meni korkki vähän huonosti ja ihmettelin kun vuoti, mutta sitten kokeilin laittaa sen uuestaan kiinni ja huomasin, että ekalla kerralla oli mennyt vaan vähän vinoon.

 • Kinuski
  19.7.2014 at 19:56

  Kivat nuo raitapaidat, mistä ne on ja onkohan mekkoversiota? Meillä kolmikolla Petit Bateaun raitaa, mutta ensi kesänä pientä ja en äkkiseltään nähnyt missään ulkomaisissa kaupoissa sitä klassikkoraitaa, mitä Eevilläkin on ollut mekkona.

  • Sini
   19.7.2014 at 20:07

   Ne on popupshopin ja mekkona löytyy ainakin puoleen hintaan täältä merkin omasta nettikaupasta http://www.popupshop.net/kids/tops/maritime-long-sleeve-dress.html

   Materiaali on näissä kanssa semmoista paksumpaa ja laadukkaan tutuista puuvillaa. Bateaun raidat ovat ihania, niissä tahtoo vain koot aina mennä melko nopeasti. Olen joskus ainakin babyshopista niitä ostanut, mutta taitaa sielläkin olla vain pieniä kokoja jäljellä.

  • Sini
   19.7.2014 at 20:08

   Ai juu ja noita paitoja on punavuoren peikko nettikaupassa, tuolla merkin omassa kaupassa näytti aika moni koko olevan loppu.

 • Anonyymi
  19.7.2014 at 22:37

  Huh pitää varmaan tilata tuollanen söpö (ja kätevä!) pullo! Terveisin yliopistossa aloittava 19vee 🙂

  • Sini
   20.7.2014 at 12:32

   No ehdottomasti! Onnea opiskelupaikasta!

  • Anonyymi
   20.7.2014 at 19:48

   Kiitos! 🙂

 • Melina / Minishow
  20.7.2014 at 10:59

  On kyllä kivat juomapullot, täytyy kattoa meiänkin tytölle!

  • Sini
   20.7.2014 at 12:34

   Nuo on kyllä ihan superkätevät!

Lue lisää