RAY-BAN CLUBMASTER

Kesällä (ja tietysti talven hangillakin) kunnon aurinkolasit ovat ihan must! Itse en osaa oikein olla auringossa ilman arskoja ja huomaan, että siristelystä tulee minulla pää kipeäksi. Kannattaa myös satsata kunnon laseihin, sellaiset jotka istuvat hyvin päähän ja joissa on kunnon UV-suojat. Halpislasit voivat tuntua päässä yhtä hyviltä, mutta niistä voi olla enemmän haittaa kuin hyötyä, jos linsseissa ei olekaan kunnollisia suojia.

Itse olen mieltynyt Ray-Banin klassikkomalleihin. Jotenkin ne istuvat minulle todella hyvin ja ovat kovassa käytössä kestäneet jo vuosia. Aikaisemmin minulta löytyy jo Wayfarer ja Aviator mallit ja nyt sain Sunglasses shopilta valita yhdet mieluiset ja päädyin näihin Clubmasterseihin. Tykkään kovasti mustan ja kullan liitosta ja nämä ovat hiukan sirommat kuin Wayfarerit. Ray-Banin mallit ovat monesti ihan unisexeja ja meillä mies on enemmän käyttänyt niitä Aviatoreita, hänelle ne mielestäni sopivatkin paremmin.

Sunglasses shopista löytyy ihan mieletön valikoima aurinkolaseja! Niin miehille kuin naisille aina luksusmerkeistä edullisempiin. Hinta on täällä edullisempi kuin liikkeissä ja tuotteille luvataan hintatakuu. Toimitus on ilmainen ja tuotteilla on 365 päivän palautusoikeus! Sivut ovat suomenkieliset ja maksaa voi pankkikortilla, luottokortilla, payPalilla tai Klarna laskulla.

Tässä poimintoja omia suosikkejani Sunglasses shopin valikoimista. Seuraavat lasit ehkä hankin joskus ruskeana, nuo Stella Mccartneyn turtlekuosiset näyttävät kivoilta! Valikoimaan pääset tutustumaan tästä.

1. Ray-Ban Aviator // 2. Ray-Ban Wayfarer // 3. Stella Mccartney // 4. Ray-Ban Clubmaster // 5. Stella McCartney // 5. Celine Audrey // 6.  Cucci

 Millaisia arskoja teiltä löytyy?

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

 • Nanna
  18.7.2014 at 06:02

  Meillä on kaikilla ihan kunnon aurinkolasit. Joku joskus ihmetteli miten olen voinut ostaa tytölle 100€:n arskat, mutta tosiaan ei ne markettien lasit vaan hyväksi ole ja mieleiset pysyvät takuuvarmasti lapsen päässä.

  • Sini
   18.7.2014 at 18:48

   Juu kyllähän niihin kannattaa satsata ja isommilla lapsilla varsinkin se mieluisuus vaikuttaa paljon siihen suostutaanko niitä lasia sitten pitämään.

 • Anonyymi
  18.7.2014 at 17:57

  Millä tavalla halpislaseista voi olla haittaa silmille? Luulisi, että parempi olla edes jotkut lasit kuin täysin ilman suojaa. Meillä kyllä panostetaan kans optikkoliikkeen laseihin, vaikka kyllä' se toisinaan on harmittanut kun useamman kympin lasit on lapsella hajonnut alle kuukaudessa…

  • Sini
   18.7.2014 at 18:55

   Sillälailla, että jos laseissa ei ole uv-suojaa niin niitä käytettäessä ne suojaavat näöllisesti auringolta ja silmään pääsee haitallisia uv-säteitä, koska silmä ei reagoi siihen auringonvaloon samallalailla kuin esimerkiksi ilman laseja. Silloin luonnostaan siristää ja ei katso suoraan aurinkoon, mutta lasit päässä näin ei tee ja jos ei ole suojaa niissä niin ne uv-säteet ovat tosi haitallisia.

 • Anonyymi
  19.7.2014 at 18:05

  Hei! Onko linssisi kokoa small vai large ja onko linsin väri vihreä todellisuudessa, vaikka kehys on musta. Kiitos avusta. Jen-

  • Sini
   19.7.2014 at 19:21

   Moi!Mulla on se large eli 51mm. En ole itse tajunnut, että linssi on virallisesti vihreä, mutta kävin katsomassa ja niin siellä tosiaan sanotaan. Olen ajatellut, että ne ovat mustat kun mustalta mun silmään näyttävät. Mulla on ne päässä tässäkin postauksessa ja tuollaiset ne ovat mielestäni ihan livenäkin http://eeviskainen.blogspot.fi/2014/07/lappuhaalareiden-kolme-lookkia.html

Lue lisää