REIMAN FINAL SALE

Reimalla alkoi juuri Final sale eli kaikki Outlet-kategorian tuotteet ovat puoleen hintaan. Nämä tarjoukset ovat voimassa viikon ja jäljellä on hajakokoja, joten kannattaa olla nopea! Reiman verkkokaupassa on muutenkin alet käynnissä, tästä pääset kurkkaamaan valikoiman.

*postaus sisältää mainoslinkin

5 Comments

 • Reply
  Anonyymi
  15.7.2014 at 05:50

  linkki ei toimi

  • Reply
   Sini
   15.7.2014 at 07:39

   voi höh, niissä ja bannereissa on ollut jotain häikkää viimeaikoina 🙁

 • Reply
  Anonyymi
  15.7.2014 at 07:31

  Mainos on harhaanjohtava. Outletissa kaikki tuotteet ovat puoleen hintaan. Eivät siis alehinnasta puoliksi!

  • Reply
   Sini
   15.7.2014 at 07:42

   Pahoittelut tästä. Sain eilen sähköpostin, jossa sanotaan, että "viikon ajan kaikki outlet hinnat puoliksi" ja tein postauksen illalla ja ajastin täksi päiväksi. Olin siinä käsityksessä itsekin, että outlet hinnoista vielä puolet pois ja siksi mielestäni tämä olikin vinkkaamisen arvoinen juttu kun hinnat olisivat todella edulliset. Korjaan tekstiin heti kun pääsen koneelle, puhelimeni ei päästä muokkaamaan tekstiä 🙁

  • Reply
   Anonyymi
   17.7.2014 at 19:05

   Kyl toi on enemmän reiman harhaanjohtavaa mainontaa kuin sun. Myös s-postiin tuli mainos ja siitäkin muistaakseni voi ajatella et alehinnat puoliksi. Mukavia kesän jatkoja teille 🙂

Leave a Reply

Lue lisää