TÄYDELLINEN KESÄLAUKKU JA MUUTAMA MUU JUTTU

Talven jutuista takaisin kesään. Juuri luin lehdestä, että lämpöisten kelien kehuttiin kestävän lokakuulle saakka. Tiedä sitten mikä on totuus, mutta toivon uuden kesälaukkuni pääsevän vielä monesti käyttöön tänä vuonna.

Aikaisemmin kirjoittelinkin omia kokemuksiani etsystä ja postailin muutamista sieltä tehdyistä hankinnoista. Etsystä löysin myös ihanan kaupan nimeltä zana products ja sieltä tämän täydellisen ankkurikuosisen kesälaukun. Samaisessa kaupassa oli vaikka mitä ihanaa ja tilaukseen lähti myös toinen laukku, pari pussukkaa sekä tyynyliinoja. Vinkkaan vielä tuosta suosittelijakoodista eli täällä rekisteröitymällä etsyyn saatte tekin 5 euroa shoppailurahaa.

 

Tässä isommassa kassissa on nahkainen alaosa sekä kantokahvat ja muu kangas on vahvaa puuvillaa. Juuri sopivan kokoinen kesäkassiksi ja mukavan huoleton.

Mustavalkoisesta pikkulaukusta saa nahkaisen hihnan myös irti. Pikkulaukulla hintaa oli 24 euroa ja posti Etelä-Afrikasta tuli viikossa perille!

Tyynynpäällisiä löytyi useissa ihanissa kuoseissa. Lastenhuoneeseen katselin vielä muutamaa kettutyynyä ja löytyisi tuolta meidän olkkariinkin useampi sopiva kuosi. Ristityynyt (ja ilmeisesti muutkin) ovat 50×50 kokoa ja maksoivat 22 euroa.

Pikkuiset pussukat pääsivät käyttöön meikkipussina sekä laukun sisällä kulkevana pussina, jonka voi kätevästi napata mukaan jos ei koko laukkua halua kantaa. Nämä olivat 11,50 euroa kappale.

Jos tykkäätte näistä niin suosittelen kurkkaamaan Zana productsin muutkin tuotteet!

3 Comments

Leave a Reply

Lue lisää