VALKOINEN SOHVA

Olkkarissamme on ollut Ikean harmaa kulmasohva nyt noin parisen vuotta. Silloin ostaessamme tuon, saimme kaupan päälle myös valkoiset päälliset sohvaan. Päälliset ovat olleet sen pari vuotta avaamattomana paketissaan varastossa ja eilen sain (illalla kymmeneltä tietysti) päähänpiston vaihtaa vihdoin ne alkoiset päälliset tuohon sohvaan. Enpä muistanutkaan mikä urakka noiden päällisten vaihtamisessa on, silittämisestä puhumattakaan!

Sohva ennen…

…ja jälkeen.

Kovin valkoista täällä nyt on ja kaipaisin ehkä vähän lisää väriä tuohon sohvalle. Täytyy katsella muutama kiva tyynynpäällinen. Verhot ajattelin ehkä ottaa pois kokonaan kesäksi, ehkä sitten kun saisin nuo ikkunat pestyä 🙂 Nuo paneeliverhot ovat ajalta ennen kuin täällä oli maalattu mitään valkoiseksi, en ole mikään innokas verhojen vaihtelija ja tuossa ne ovat roikkuneet siitä asti, vaikka en erityisemmin niistä enää innostukaan.

 • myttyrällä/SJ
  13.7.2014 at 05:22

  Kuinka helppo muuttaa koko ilme! Mutta se silittämisen MÄÄRÄ. Auts. Tiedän tunteen. Istun sohvalla jonka päälliset on juuri pesussa 😀 Eli tänään odottaa sama urakka!

  • Sini
   13.7.2014 at 13:32

   Ihan erinäköinen huone tuli kyllä, muta se silittäminen :/ Onhoan sitä puuhaa muutenkin yli kaiken!Tsemppiä urakkaan!

 • Meeri / Murulit
  13.7.2014 at 11:49

  Meillä parhaillaan myös valkoiset päälliset pesussa, meille tuli juuri viikko sitten toinen kissanpentu joka ei nyt olekkaan luvatunlaisesti niin sisäsiisti kuin pitäisi ja kissa käy tasan juuri sohvalle jos jonnekkin muualle kuin laatikolleen käy ja sohvan päällisiä on nyt viikon aikana varmaan viidesti jo pesty joten on muuten silittäminen jäänyt ja sohva on tällä hetkellä vuorattu pyyhkeillä. Kunhan tuo kissa on kunnolla sisäsiisti niin pääsee jälleen silittämäänkin nuo päälliset, nyt en viitsi nähdä vaivaa. 🙂

  • Sini
   13.7.2014 at 13:33

   Ai teile on tullut kisu! No, eiköhän se varmaan äkkiä opi sisäsiistiksi niin saatte taas päälliset käyttöön 🙂

  • Meeri / Murulit
   13.7.2014 at 19:35

   Oikeastaan kaksikin, ensimmäinen on ollut meillä 1,5kk ja on ollut aina ihan sisäsiisti, tämä toinen sen viikon ja ei meinaa kyllä oppia sisäsiistiksi millään. 🙁

Lue lisää