VILLAPAITA KOLMELLAKYMPILLÄ JA TÄHTIASUSTEET

Näillä helteillä varmaan kaikkia kiinnostaa lukea villapaidoista? 😀
No anyway, ajattelin vinkata superedullisista benettonin villapaidoista, joita oli juuri saapunut Zalandolle. Nämä ovat kuulemma aikaisempina vuosina loppuneet hyvin nopeasti, ihmeköskään kun hintaa paidalla on 29,95e ja materiaali 100%:sta villaa! Paita löytyy täältä ja sitä on useassa eri värissä, kuvassa tuo viininpunainen heittää vähän enemmän lilaan mitä luonnossa.

Monet ovat aikaisemmin kyselleet tästä Aatun ticketin tähtipiposta, mutta valitettavasti niitä ei ole tuossa värissä enää tullut. Zalandosta bongasin myös nämä vähän samantyyliset benettonin asusteet, jotka sopivat kivasti tuon tummansinisen popupshopin parkatakin kanssa tai esimerkiksi tulevan talven mini rodinin tummansinisen toppatakin kanssa. Takki on kokoa 3-4y ja sovituksessa osoittautui ihan hyväksi kooksi ensi talvea ajatellen.

Ostoksille pääset tästä.

Talvijutuista ei nyt tällä kertaa enempää, nautitaan auringosta ja lämmöstä kun vielä voidaan!

*Postaus sisältää mainoslinkin

 • myttyrällä | SJ
  29.7.2014 at 15:18

  MInua kiinnostaa kaikki syksyvaatteet jo, ei kuitenkaan mene kauaa kun syksy taas saapuu… tuolla minunkin syyshankintoja jo: http://myttyra.blogspot.fi/2014/07/r-collections-t-u-l-e-e-t-a-s-kera.html

  • Sini
   30.7.2014 at 19:22

   Kiva kuulla ja täytyykin tulla kurkkimaan!

 • Tanja
  30.7.2014 at 06:12

  Ihania villiksiä ja asusteita! Sä olet kyllä niin PRO kun jaksat miettiä niitä nyt helteellä. Mä aina mietin että pitäisi, mutta en saa aikaiseksi.

  Nyt vasta pongasin tuon Hayn tuolin teiltä. Ehkä olet kirjoitellutkin siitä jossain, mutta mitä mieltä olet siitä, pystyykö istumaan 🙂 ja oletko ollut siihen muuten tyytyväinen? Mietin sitä leveämpää Heetä meidän yläaulaan.

  • Sini
   30.7.2014 at 19:24

   Nooo, en mä nyt erityisesti miettiny, mutta nuo tuli vastaan kun katselin noita benettonin neuleita 🙂
   Kyllä mun mielestä tuossa Hayn tuolissa on ihan hyvä istua, ei nyt ihan tuntitolkulla varmaan, mutta noin muuten. Meillä on usein siinä takana sellainen pitkula tyyny.

 • Anonyymi
  30.7.2014 at 09:07

  Ou nou, mun on saatava nämä asusteet! Tai siis pojan… tietysti… Ja itsekin rakastan Benettonin villavatteita 🙂

  T:Andrea

  • Sini
   30.7.2014 at 19:24

   Nuo on kyllä aika ihanat!

 • Anonyymi
  18.10.2014 at 21:34

  Söpö poika 🙂

Lue lisää