ALEOSTOKSET

Tämän kesän alennusmyynneistä en juurikaan lapsille mitään ostanut. Kuitenkin taannoisesta babyshopin lisäalesta tein pienen tilauksen, osa vaatteista kun oli jo alunperin -70% alennuksessa ja siitä sai vielä lisäalet päälle.

Tämä musta Mini A Turen takki olikin minulla ostoslistalla ja sen sitten lopulta tilasinkin Aatulle ja samassa värissä pidemmän version Eeville. Nämä olivat minusta tosi kivat ja varmasti myöhemmin laittelen muutamia kuvia kun ovat lapsilla käytössäkin.

Itse olen syksyihminen ja paras vuodenaika alkaa N-Y-T! Harmi vaan kun se ihana aika kestää vain hetken, ne syksyn satteet eivät innosta kyllä minuakaan pätkän vertaa. Salaa kuitenkin jo huokaisen helpotuksesta, että kesähelteet ovat takanapäin ja kohta saa sytytellä kynttilöitä, kietoitua neuleisiin ja kulkea villasukat jalassa 🙂 Syksyn aamut ovat ihan parhaita kun ilma on vähän viileä ja ”kirpeä”, silloin jotenkin herää heti paremmin päivään. Päivällä taas aurinko alkaa lämmittää sen verran, että ulkona tarkenee hyvin hupparilla tai neuletakilla. Luonto on kauneimmillaan ja haravointikin tuntuu (aluksi) ihan mukavalta puuhalta. Lapset rakastavat lehtikasoja ja metsäretkellä saa kulumaan useita tunteja. Oi, syksy! Onko muita kohtalotovereita?

Olen siis innoissani käynyt läpi noita syksyn vaatteita ja varusteita ja kaivellut jemmoja laatikoista. Tässä osa alesta ostettuja ja osa meille käytettynä tulleita. Kuvan Ralph Laurenin neule löytyy edelleen -70% alennuksesta babyshopista, lähtöhinta on kyllä aika huima, mutta tuolla alella mielestäni oikein hintansa väärti. Tämä villatakki on meinaan tosi paksu ja menee ihan kunnon takkinakin. Aatun oma on kokoa 5, niukka mitoitus siis. Myös nuo Leviksen slim farkut ovat edelleen alessa -50%, hintaa jää 24,20e ja ovat passelit niin arkeen kuin vähän siistimpäänkin menoon.

Babyshopin aleen pääset tästä
Seuraavalla viikolla vähän juttua kivasta unisex ”nukkekodista” ja ainakin muutama kuva gugguun uutuuksista…

* Postaus sisältää mainoslinkin

 • Anonyymi
  15.8.2014 at 05:58

  Hei! Täällä myös syksyihminen, villasukat jo jalasa kun flunssa iski..;) Kivat takit ja hyviä alelöytöjä! 🙂 -beda

  • Sini
   16.8.2014 at 20:32

   Hahaa, mullakin on ollut ne jalassa jo parina iltana 🙂

 • Meeri / Murulit
  15.8.2014 at 06:09

  Minä olen kanssa ehdottomasti syksyihmisiä, aamut erityisesti on ihania kun aurinko paistaa mutta ulkona on silti viileä syyskeli ja takkia saa kaivella päälleen. Sateista en minäkään tykkää mutta juuri tästä alkusyksystä tykkään erityisesti. Kohta suuntaammekin ulos ja puistoon Islan kanssa kun sisko lähti eskariin. 🙂

  • Sini
   16.8.2014 at 20:33

   Alkusyksy on kyllä se paras. Ja se ilma on ihana kun on yökosteuden jälkeen jotenkin niin extra virkistävä!

 • Henna
  15.8.2014 at 07:52

  Jep, syksyihminen täälläkin 🙂 kirpeät aamut ja semmoinen ihana valo ja tunnelma koko syksyssä. Tosin vaan jos syksy on aurinkoinen ja kuulas.
  Ps. Teijän lapsilla kun on niin kivoja vaatteita niin ei sattus olemaan 92cm talvihaalaria myynnissä? 🙂

  • Sini
   16.8.2014 at 20:34

   Voi, ei ole enää noin pientä kokoa kun viime talvena Aatulla oli jo 98 käytössä 🙁

 • Henna
  10.9.2014 at 15:45

  Oiskos ne 98cm myynnissä? 🙂

Lue lisää