AREAWARE DIAMOND BOX

Postailinkin jo aikaisemmin kesällä instaan noista Areawaren diamond boxeista, jotka tilasin meille Connox.de kaupasta.

Kyseiset timantinmuotoiset pienet säilytysrasiat iskivät minuun heti ja talon ladyt saivat molemmat omansa. Eihän noissa juuri mitään voi oikeasti säilyttää, mutta muotoilultaan ovat todella kauniit. Näitä on ilmeisesti valmistettu myös isompina ja myös mustina, mutta ne näyttivät olevan merkin omastakin nettikaupasta loppu.

Toinen hyvä löytö tuon diamond boxin lisäksi oli silloin kesällä tuo valkoinen Menun raw diamonds vaasi. Kyllä, tykkään timanteista noin niin kuin muotoilun kannalta. Koruissa en niistä kyllä välitä ollenkaan! Maljakko oli silloin tosi hyvässä alessa ja hintaa jäi alle 30e.

Eevillä täällä pienessä boksissa on hänen sormuksensa. Kannessa on myös pienet magneetit, joten se pysyy hyvin paikoillaan lappeellaan ollessaankin.

Onko siellä muita timanttifaneja? Jos näistä innostuitte niin kannattaa kurkata täältä voimassa olevat alekoodit, joilla saa ainakin posteista vähän pois. Klikkaamalla banneria pääsette suoraan kauppaan.

http://www.connox.com/index.html?p=100259&pcr=fin-banner-small

  • emmi
    27.8.2014 at 09:11

    Mä just eilen ihailin Lastenhuone.fi myymälässä (en siis tiedä löytyykö nettikaupasta) vanhanroosan väristä timanttisäilytysrasiaa. Hieman vastaava, mutta ei ollut tuollai kallellaan ja sinne mahtuisi hieman enemmän aarteita sisään. 🙂 Taisi olla joku muukin väri, harmaa(?) ja oli keraaminen muistaakseni.

  • Satu/Willa Fox
    27.8.2014 at 17:55

    Mä tykkään kans timantin muotoilusta sisustuksesta, meiltä ei vielä löydy yhtäkään. Oiskohan nyt aika korjata tilanne? 🙂

Lue lisää