BASEBALL BOY JA POPIN UUTUUKSIA

Pyörähdin pari viikkoa sitten Lindexillä ja siellä oli meneillään kampanja, jossa 40 euron lastenvaateostoksista sai 10 euroa alennusta. Bongasin sieltä tämän kivan baseball takin Aatulle ja tuolllaiset mustat stretc materiaalia olevat pillifarkut. Vastaava takki Aatulla on ollut joskus pienempänäkin ja tykkäsin siitä silloin kovasti. Takki vastaa paksuudeltaan ennemminkin hupparia, joten toimii ihan ulkotakinkin alla. Tänään on muutes viimeistä päivää tuo kampanja voimassa…

Eilen olin kaverini kanssa rokkaamassa Cheekin tahtiin Helsingissä ja ennen keikkaa kävimme pyörähtämässä muutamassa kaupassa. Kiersimme enemmänkin sisustuskauppoja, mutta popilla kävimme myös ja sinne oli tulut näitä uusia multiraitapaitoja kolmessa värissä. Itse tykkäsin tästä vihreämustasta ja sellaisen nappasinkin Aatulle syksyksi. Muut värit olivat sininen ja tytöille sitten sellainen viininpuna/pinkki. Näitä löytyy muutes ainakin vielä netistäkin kaikkia kokoja!

Itseasiassa popilta minun piti mennä hakemaan noita hyväksi todettuja ohuita villasukkia, mutta muistin ne lopulta vasta kun olin jo kassalla 😀 No, onneksi sieltä löytyikin lapsille ja minulle sopivat koot, nämä ovat tosi hyvät ja lämpöiset talvella kun laittaa paljaaseen jalkaan. Pitävät jalat lämpöisinä ja siirtävät hyvin kosteutta.

Cheekin keikka oli kyllä ihan uskomattoman hyvä, vaikka en mikään varsinainen fani olekaan. Lavalle nousi myös mm. Jonne Aaron, Katri Helena, Elastinen, Erin ja Sami Saari. Ketäs muita oli eilen paikalla ja moninko on tänään menossa?

Ja hei pssst, tämän viikonlopun ajan Stockmannilla naisten-ja miesten muoti sekä urheilu- ja alusvaatetuotteet kanta-asiakkaille -20%. Kurkkasin, että paljon kivoja neuleita ja takkeja ainakin löytyy syksyyn!

Etu on voimassa 22.–24.8.2014 ja koskee normaalihintaisia tuotteita
tavaratalossa sekä verkkokaupassa, lukuun ottamatta laukkuja, kenkiä ja
asusteita sekä urheilun liiga- ja fanituotteita.

Kauppaan pääset tästä ja kanta-asiakkaaksi voit liittyä täältä niin saat edun heti käyttöösi!

Nopeat poiminnat suosikeista vaikka asusteista ei tuota alea saakaan: edullisempi kashmirpipo monessa värissä täällä, edullisempi huivi täällä ja kalliimpi Filippan versio piposta täällä. Merinovillapaitoja täällä ja eri mallina täällä. Silkkivillainen tähtihuivi täällä ja Tigerin villahuivit useassa värissä täällä. Beige villakangastakki täällä ja Dr. Denimin farkkuleggarit täällä. Ai niin ja urheilukamat löytyy täältä.

*Postaus sisältää mainoslinkin

 • kukkis
  24.8.2014 at 06:24

  Onko tuo popin paita millaista mitoitusta? Onko tavallista pienempää kuten sirkusmalliston raitapaidat?

  • Sini
   24.8.2014 at 16:51

   Mun mielestä ihan normaalia kokoa, Aatulle oli koko 104 sopiva mikä on muissakin sisävaatteissa nyt käytössä.

Lue lisää