CROCSIN UUTUUKSIA, ALEKOODI JA ILMAINEN POSTITUS

Crocsin verkkokauppaan oli tullut jo joitain syksyn uutuuksia ja sivuilla luvattiin ilmainen postitus tämän viikon loppuun saakka. Lisäksi sivuilta löytyi -10% alekoodi tuotteisiin. Muutamia sandaalejakin näytti oleva uusissa kuoseissa, nuo Star wars kengät ovat aika mageet ja samoja oli myös eri värisinä.

Viime vuoden hitti oli nuo keltaiset kumpparit ja uskoisin niiden suosion jatkuvan tänäkin vuonna. Nyt näytti taas kokoja olevan tosi hyvin jäljellä niistä. Tytöille löytyy samasta mallista myös näitä Hello Kitty kumppareita. Crocsin kumpparit ovat olleet meidän suosikkeja, niin kievyitä ja helppo puhdistaa kun voi pestä pesukoneessa.

Meillä on monen vuonna ollut myös noita hieman topattuja Gust bootseja ja leutona talvena niillä pärjää aika pitkälle. Toimivat tosi hyvin erityisesti loskakeleillä, villasukan kanssa sitten kylmemmilläkin ilmoilla. Sininen ja pinkki taitavat olla ne kestosuosikit, mutta näistä on tullut myös uusi ihana keltainen! Uskon niiden olevan kyllä todellinen hitti! Siniset sopivat tosi hyvin popin sinisen ja punaisen haalarin kanssa ja nuo pinkit esimerkiksi sen viime vuoden molo kidsin ocean ice värisen haalarin kanssa. Jos taas ihan mustat talvikengät ovat hakusessa niin meillä on kokemusta myös tästä mallista ja on mielestäni yhtä toimiva kuin tuo Gust bootkin.

Tuon -10% alennuksen saa koodilla CRSHOP10 ja ilmainen toimitus on voimassa tämän viikon loppuun saakka! Ostoksille pääset tästä.

Postaus sisältää mainoslinkin

  • Melina / Minishow
    9.8.2014 at 05:54

    Noi uudet toppakenkien värit on musta vastustamattoman ihania! Ja kengät toimi superhyvin meilläkin viime talvena, taidettiin mennä pinkeillä Gust booteilla melkein koko talvi, kun kovia pakkasia ei ollut ollenkaan.

Lue lisää