FASHIONSTOREN LIU JO PÄIVÄT

Tänään starttasi Fashionstorella Liu Jo päivät! Kolmen päivän ajan nettikaupassa on kaikki Liu-Jo:n tuotteet -20% alennuksessa. Lisäksi 50 ensimmäistä Liu Jo tuotetta tilannutta saa tilauksensa mukaan merkin kuulokkeet.

Alennus lasketaan suoraan kassalla eli mitään koodia tähän ei tarvita. Kannattaa muistaa rekisteröityä myös kanta-asiakkaaksi, jolloin saa aina myös lisäksi sen 5% kantisalen! Tämä kampanja on voimassa 15.8.2014 saakka. Kurkatkaa postauksen lopusta muutamat poimintani Liu Jo:n uusista tuotteista, uutuutena Fashionstoren valikoimista löytyy nuo Liu Jo:n kellot.

Tässä kuvissa vielä yhdet uutuudet eli nuo Fashionstorelta saamani  Liu Jo:n boyfriend malliset farkut värissä denim blue rower wash. Nämä ovat ensimmäiset tällaiset boyfriend malliset farkkuni ja olivat kyllä tosi positiivinen yllätys. Käytössä nämä vielä löystyivät, joten nyt ovat mielestäni vielä paremmat! Toimivat niin löysän collegen kuin tällaisen lyhyemmänkin paidan kanssa.

Bottom up malliston farkuista on tullut monia uusia värejä ja vanhoihin suosikkeihin myös lisää kokoja. Kaikki Liu Jo:n tuotteet pääset kurkkaamaan tästä.

*Postaus sisältää mainoslinkin

    Lue lisää