GEGGAMOJA AW14

Geggamojan syksyn uutuuksia onkin ilmestynyt jo jonkin verran kauppoihin. Meillä on tästä ruotsalaisesta merkistä tykätty aina, puuvilla on paksua ja laadukasta ja värit kivoja. Myös mallit vaatteissa ovat sellaiset, että ne menevät aika pitkään, aluksi kun voi resoreja käyttää käännettyinä.

Tänä syksynä väreissä on mm pinkkiä, harmaata ja keltaista työillä ja pojilla sinisen eri sävyjä ja oranssia. Lisäksi löytyy värikkäitä tähtikuoseja eri muodoissa. Aika hyvin nuo eri vaihtoehdot ovakin jo nähtävissä ainakin merkin omassa nettikaupassa täällä.

Tässä muutamia poimintoja syksyn mallistosta ja lopussa omia kuviani kevään keltaisista ja harmaista vaatteista.

Miltäs uutuudet näyttivät? Geggamojan kevään mallistosta meillä on ollut keltaista ja harmaata. Nämä collegevaatteet toimivat hyvin ulkoilussakin, tosin tänä kesänä oli niin kuuma ettei paksumpia vaatteita tarvittukaan. Noita harmaita housuja on ollut monena vuonna ja niitä meiltä löytyy useampia, kiva malli joka sopii niin tytölle kuin pojallekin. Meillä ei aikaisemmin näitä huppareita ole ollut, mutta totesin ne kyllä myös tosi laadukkaiksi. Merkin zip swetareita meillä on kyllä ollut, ne toimivat taas hyvin ulkovaatteiden alla kun ei huppu ole tiellä.

* Osa vaatteista saatu blogin kautta

 • Annika /Karkkipurkki
  14.8.2014 at 06:52

  Tosi kivalta näyttää! Ja ihanat nuo teidän harmaa-keltaiset asut 🙂

  • Sini
   19.8.2014 at 05:49

   Nuo on kyllä kivat!

 • Anonyymi
  14.8.2014 at 07:40

  Tosi kivoja! Olisipa myös aikuisille! T.helmin äippä

  • Sini
   19.8.2014 at 05:49

   No sepä!

 • j.m
  14.8.2014 at 07:48

  Tykkään tosi paljon, yks meidän ehdoton lempimerkkimme! Laatu ihan huippuhyvää ja tuo värikkyys parasta. Noista ulkovaatteista meillä ei ole kokemusta, pitää varmaan nekin jossain vaiheessa testata, yhdet talvihanskat tosin oli pojalla viime talven ja ne kyllä kesti tosi hyvin ja piti sormet kuivina ja lämpiminä. Aleja ootellessa, täyteen hintaan en raaski 🙂

  • Sini
   19.8.2014 at 05:50

   Meillä on kanssa näitä ollut jo monta vuotta ja tykkään kovasti. Ulkovaatteista ei kyllä meilläkään tosin ole kokemusta.

 • Anonyymi
  14.8.2014 at 18:30

  Mun täytyy nyt kyllä ihmetellä että miten kaikki kehuvat Geggamojan laatua. Meillä ainakin nuo raidalliset nyppyyntyvät jo ihan muutamissa pesuissa vaikka pesen nurinpäin. Ja siis useammat vaatteet/vuosikerrat ovat käyttäytyneet samalla tavalla.
  Sanna

  • Sini
   19.8.2014 at 05:51

   Noihin tulee kyllä luomupuuvillalle tyypillistä nyppyä, mutta ainakana meillä sitä ei ole tullut niin paljon, että se olisi mitenkään häirinnyt. Tykkään pehmeästä materiaalista ja siihen kyllä nyppyä tulee herkemmin.

 • j.m
  19.8.2014 at 05:26

  Millaista mitoitusta muuten noi hupparit ja housut on, mitä kokoja teidän lapsilla on esim. tossa päällä?

  • Sini
   19.8.2014 at 05:51

   Aika reilua. Aatulla molemmat 98/104 ja Eevillä 110/116.

Lue lisää