MOLO KIDS AW14 SISÄVAATTEET

Kiitos kaikille edellisen postauksen kommenteista!Vastaan teille kaikille vielä erikseen ajan kanssa! Tähän väliin vähän vaatehöpinää Molo kidsin uuden malliston muodossa. Tämän syksyn vaatteet tulevat kolmessa erässä ja viimeisessä erässä on tulossa ne odotetut ulkovaatteet, niiden pitäisi tulla tuossa elokuun lopussa. Ulkovaatteista kirjoittelen vielä myöhemmin lisää kun Molo kidsin paketti meille saapuu.

Jos pitäisi valita vain yksi merkki, jota lapsille ostaisin, olisi se meillä juurikin molo kids. Olen ollut mekin sisä- ja ulkovaatteiden suuri fani jo useamman vuoden ja noita värikkäitä printtikuoseja meiltä löytyy paljon kummankin lapsen kaapista. En voi edelleenkään muuta kuin kehua printtivaatteiden laatua, värit pysyvät kirkkaina pesusta toiseen eikä näihin saa kovallakaan käytöllä pesunukkaa aikaiseksi. Viime talven pupuprinttihaalariin tuli meillä aika paljon haituvaa, tänä vuonna Eevillä on merkin yksivärinen haalari ja ajattelin vertailla vähän onko se kuluminen tuosta kankaasta kiinni vai liekö lapsi sitten vaan kuluttaa niin erilailla jo noita pukuja. Välikausiasut meillä on molemmilla kestänyt hyvin, vaikka ovat olleet jo kevään ja nyt syksylläkin lähes päivittäin käytössä.

Saimme näistä sisävaatteista myös muutamia testiin ja tässä postauksessa kuvia niistä sekä itse ostamistani vaatteista. Lähes kaikkia kuvissa näkyviä vaatteita (ja paljon muita ihanuuksia) löytyy täältä booztin sivuilta ja vielä tänään näistä saa sen -15% alen koodilla ”sini15”

Madeleine sweater, whisper white

Ryan shirt, airplanes. Tästä samasta on olemassa myös ihana robottikuosi!

Morten and Mary sweatshirts

Niki leggings, black flowering

Alden jeans, black

Astrid pants and Ryan shirt
Miltäs molo kidsin syksyn sisävaatteet teidän silmään näyttävät?
*Postaus sisältää mainoslinkin
 • Pia - Jotain tekemistä
  20.8.2014 at 19:28

  Paljon kivoja juttuja löytyy mallistosta!
  Tuota Maryä ajattelin meidän Annille, kun Eevillä on vanhan malliston violetti Mary. 🙂
  Madeleine näyttää myös todella kauniilta!

  • Sini
   23.8.2014 at 13:03

   Nuo on molemmat kyllä kivoja ja mukavia päällä!

 • anna
  22.8.2014 at 07:57

  nuo mustat kukka legginsit on ihanat ja muutenkin syksyn mallisto on mielestäni aika ihana! Niihin heppa legginseihin erityisesti ihastuin.

  • Sini
   23.8.2014 at 13:03

   Mustat kukat ovat myös omat suosikkini!

 • Anonyymi
  24.8.2014 at 08:09

  Kuinka pitkä Eevi on ja minkä koon valitsit legginseistä. Huomasin, että 134cm kokoa ei taida saada leggareista. En ole ennen sisävaatteita Mololta tilannut, vain ulkovaatteita, joten tuo mitoitus mietityttää.

  t. Heidi

  • Sini
   24.8.2014 at 16:52

   Eevi on jotain 110-115cm väliltä ja nuo uusimmat ovat kokoa 122. Viime vuotiset 116 kokoiset juuri vielä mahtuvat myös.

Lue lisää