NOPSUPOPSUN RUSETTIA, RAITAA JA RUUSUKETTA

Blogia pidemmän aikaa seuranneet ovatkin varmasti huomanneet, että meillä tykätään kovasti Nopsupopsun pipoista! Sofian tekemiä pipoja meillä on ollut jo monta vuotta ja en voi muuta kuin kehua pipojen hyvää laatua ja kaunista ulkonäköä.

Sofia lähetti muutaman syysuutuuden meille postitse ja tässä kuvia pipoista in action. Sainpas myös minäkin oman rusettipipon ja tykkäsin siitä hurjasti. Rusetti ei ole mitenkään liian iso vaan sellainen kivan siro ja pisteenä ii:n päälle on nuo söpöt rypytykset pipon reunassa.

Sain myös teille pienen alekoodin Nopsupopsun verkkokauppaan eli koodilla ”syyskuu” saatte -10% alennuksen tilauksenne loppusummasta. Verkkokauppaan pääsette tästä.

nopsupopsu // gugguu // hummel

Piti pyytää Eeviä nappaamaan pari kuvaa minustakin, jouduin vain kyykistelemään että mahduin kokonaan kuvaan 😀

Nopsupopsulla on nyt uutuutena collegevaatteet tytöille ja pojille ja Aatulle Sofia lähetti nämä mustat collegehousut taskulla ja samoissa väreissä tuon vauhtiraitapipon. Huppari on se kukukidin dino, Aatun oma lemppari ja haluaisi sen joka päivä päälleen. Niitäkin on taas muutes saatavilla siellä verkkokaupassa kahdessa värissä.

Hauska yksityiskohta on taskun reunassa oleva raita, joka mätsää tietysti pipon raitaan. Näitä housuja saa erivärisellä pohjalla ja raidalla niin tytöille kuin pojillekin. Collegekangas vaikuttaa mukavan paksulta ja laadukkaalta, myös pitkät resorit ovat plussaa.

Ja anteeksi tämä kuvapaljous, mutta halusin laittaa samaan vielä yhden nopsupopsun suosikeistani eli tämän ruusukepipon. Tämä meidän oma on jo viime vuodelta, mutta onneksi se mahtuu edelleen. Näitä on myös saatavilla monissa eri väreissä!

nopsupopsu // ver de terre // pomp de lux // bisgaard

Ps. Mini Rodinin drop 2 tulee myyntiin klo 11 ainakin Punavuoren peikkoon ja Baby shoppiin

 • Meeri / Murulit
  28.8.2014 at 06:20

  Meillä juuri eilen kuvattiin kanssa rusettipipoja, tosin eri merkin. Ihanaa miten Eevi on niin rauhallisen näköisenä kuvissa, meillä Pinja pistää ihan tohinaksi kun yrittää ottaa jotain järkeviä kuvia. 🙂
  Minä pähkäilin muuten tosi pitkään juuri tämän NopsuPopsun rusettipipon ja Papun pipon välillä mutta päädyin kuitenkin jälkimmäiseen koska se oli himpun verran ihanempi omaan makuun ja sitten kuitenkin olisi pian jäänyt harmittamaan paput jos olisin nämä tilannut. 🙂

 • Karro
  28.8.2014 at 08:07

  Ihanat pipot! Olen juuri tilausta laittamassa kun vaan osaisi päättää mitä ottaa 🙂 Ruusukepipo meiltä jo yksi löytyy ja harkinnassa nyt talveksi talviversio tuosta rusettipiposta eli se fleece-vuorinen nauhoilla. Suurin ongelma on kokoarvaus, että ei olisi liian suuri mutta että mahtuisi ohut kypärämyssy vielä alle :/ Ihania juttuja kaiken kaikkiaan NopsuPopsulla! 🙂

 • AnneK
  28.8.2014 at 19:42

  Söpöt pipot, ihanat kuvat (jälleen kerran). Rusettipipot on hurmaavia, hypistelen niitä aina kaiholla. Pojille pitäisi kehittää joku yhtä viehättävä versio kuin nämä tyttöjen rusettipipot! 🙂

Lue lisää