NOVA STAR AW14

Kurkataanpa vähän Nova Starin AW2014 mallistoon. Meillä on Nova Starin vaatteet olleet todella pidettyjä ja laatu on kaikissa ollut superhyvää. Meillä on enemmän ollut noita merkin housuja ja huppareita, mutta parista trikoopaidasta on myös kokemusta ja niihin ei tullut pesunukkaa tai haalistumaa ollenkaan!

Syksyn mallisto näyttä omasta mielestäni kivalta. Etenkin tuo tytön pinkkimusta paita sekä puhvihelmainen hame ovat aivan ihanat. Tykkään myös merkin slim mallisista housuista, farkkuja löytyy tänäkin vuonna joka lähtöön.

Musta lippapipo on hauska!

Parkatakkia on tulossa myös mustana.
Suosikkihame ja herkullisen värinen huppari!
Mitäs mieltä Nova Starin syksystä? Uutta mallistoa odotellessa kannattaa tsekata IiniMiinin ale, jossa mm. Nova Starin vaatteet -40% alessa.
  • Nanna
    1.8.2014 at 05:29

    Meillä on myös tykätty kovasti merkin vaatteista ja isommalta pojalta onkin talven aikana kovasta käytöstä huolimatta tulossa perintönä pienimmälle todella hyväkuntoisia vaatteita. Varmasti syksyn mallistostakin joitakin vaatteita meille kotiutuu. Tyttö varmasti ainakin haluaisi tuon pinkkimustan paidan.

Lue lisää